Het Next Level trainingsprogramma gaat binnenkort van start

25 maart 2022 13:43

Het Next Level trainingsprogramma gaat binnenkort van start

Het Next Level trainingsprogramma gaat binnenkort van start. Wij zijn ervan overtuigd dat deze boeiende trainingen interessant voor je zijn. 

ONLINE MARKETING WEEK (Online)

Wil jij je helemaal onderdompelen in de wereld van de online marketing? Op 12, 13 en 14 april vinden er online tal van interessante workshops en trainingen plaats, volledig gericht op alle facetten van online marketing. Bekijk het programma of meld je gelijk aan

BUSINESS MASTERY BOOTCAMP©

Meld je aan voor de “Business Mastery Bootcamp” van 10, 11 en 12 mei. Investeer in jezelf en groei als ondernemer. Dit is een fysieke bijeenkomst en er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bekijk het programma of meld je gelijk aan!

ULTIEME KLANTBELEVING & SPREKEN MET IMPACT

Meld je aan voor deze 2 interactieve mastercalsses die plaats vinden op 12 mei en geef jouw business een grote boost! Bekijk het programma of meld je gelijk aan!

TOEKOMSTBESTENDIG ONDERNEMEN IN 1 DAG

Toekomstbestendig ondernemen in 10 stappen. Met dit stappenplan gaat jou dat lukken! Eenvoudiger, sneller én toekomstbestendiger. Bekijk het programma of meld je gelijk aan!

SUCCESVOL MET LINKEDIN

Op 12 april vindt de "Succesvol met LinkedIn Dag" plaats. Dit event wordt gegeven door dé expert in “Social Selling en LinkedIn” Elton Backx. Meld je snel aan om zeker te zijn van een plek! 

WEBSITE OPTIMALISATIE

Haal jij te weinig actie uit je website? Word je niet gevonden? Of is jouw bezoeker te snel weer weg? Dan is deze masterclass zeker iets voor jou. Tijdens deze interactieve masterclass krijg je verbetertips op het gebied van o.a. conversie, beveiliging, vindbaarheid en laadtijd. Aanmelden kan via deze link.

GROEI-ONDERNEMERS CHALLENGE BREDA 2022

Na vier succesvolle edities gaat op 10 juni onze challenge van start en er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Check dit filmpje om een impressie te krijgen van de challenge. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.  

Ps. Door je aan te melden via deze link, mag je meedoen aan alle trainingen van 2022.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.