Heerlijke kerstpakketten op maat

20 oktober 2021 09:00

Heerlijke kerstpakketten op maat

De kerst komt steeds dichterbij. Na een tijd van vele veranderingen wordt het samenkomen vooral dit jaar heel bijzonder. En hoe kan men het jaar beter afsluiten dan met een eersteklas kerstpakket dat naadloos aansluit op de wensen van de klant?

 

40 jaar vakmanschap

 

Dit jaar werken wij al veertig jaar aan dat ene doel dat ons verbindt: mensen blij maken met lokale & lekkere producten die een sterke verbinding tot de bron hebben. Door de komst van ruim 75 winkels & daarbij gedreven kaasliefhebbers is er altijd een Zuivelhoeve ondernemer in de buurt die de klant graag verder helpt bij het samenstellen van het perfecte kerstpakket.

Met de ideeën van de klant en de ambacht van de ondernemer creëren wij samen de beste pakketten. Geen standaardpakket voor iedereen, maar juist originele pakketten waarbij persoonlijk contact & eersteklas service de standaard zijn. Die extra service is te merken vanaf de eerste kennismaking tot het moment van ontvangst bij de werknemer thuis of op de zaak.

 

 

Elk pakket een eigen thema

 

Al onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en hebben elk een knipoog naar een eigen smaakvol thema. Van speciale streekproducten tot bijzondere buitenlandse borrellekkernijen: wij zijn van alle (food)markten thuis.

Waan u tussen de Spaanse kwaliteitsmanchegos, authentieke Italiaanse antipasti of echte Hollandse kazen. Tevens zijn al onze pakketten aan te vullen met bijzondere wijnen en/of bieren waardoor een compleet verzorgd borrelmoment te bieden is in een mooi samengesteld pakket.

 

Pakket op maat

 

Het grootse voordeel aan een pakket op maat is namelijk dat de authentieke toon van uw bedrijf hierin terug kan komen. Een eigen signature touch met de uitstraling van het bedrijf maakt een cadeau zo nog leuker om te geven én om te krijgen.

Het pakket is bijvoorbeeld te personaliseren met een kaart in eigen huisstijl of met een onvergetelijke borrelplank - verzorgd met eigen gravering. U levert het logo, wij doen de rest.

 

Bedrijfsborrel of nieuwjaarsfeest?

 

Staat er een borrel in de agenda om het oude jaar feestelijk vaarwel te zeggen of om het nieuwe jaar knallend in te gaan? Met een Zuivelhoeve borrelplank staat er binnen 1 stap een rijkgevulde borrelplank met verse delicatessen op tafel waar iedereen van kan genieten. Deze planken zijn al verkrijgbaar vanaf 2 tot 4 personen en kunnen gemakkelijk online of in overleg met de ondernemer worden samengesteld. Uiteraard valt er veel te kiezen binnen ons ruime assortiment kazen, worsten, tapas, dips & meer.

 

 

Onze waarden

 

De basis van toen, is de filosofie van nu. Ondanks het succesvolle ontvangst & snelle groei van onze Zuivelhoeve winkels door heel Nederland staan bij ieder pakket deze originele waarden nog steeds centraal:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Lokaal & origineel
  • Vers & rechtstreeks van de bron
  • Persoonlijk & op maat
  • Kennis & kunde
  • Kwaliteit voor iedereen

 

 

Klaar voor de feestdagen

 

Onze inzet wordt beloond op het moment dat wij van een klant een blije klant hebben gemaakt. Met een gemiddelde beoordeling van een 9,2 zien wij deze waardering graag terugkomen. Vele klanten – variërend van één relatiegeschenk tot duizenden cadeaupakketten – gingen u al voor. Wij hebben alle voorbereidingen getroffen om alle werknemers & relaties ook dit jaar met een prachtig pakket te kunnen verassen. Geïnteresseerd? Neem contact op met uw lokale winkel of bekijk ons aanbod online.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.