Heerlijk vers fruit op het werk

7 februari 2022 12:31

Heerlijk vers fruit op het werk

We weten allemaal hoe belangrijk het is om een gezond lijf en leven te hebben, en vitamines uit fruit zijn daarbij heel belangrijk. Hoe leuk is het om als werkgever een steentje bij te dragen aan een gezondere leefstijl voor je medewerkers door ze iedere week een goed gevuld krat met vers fruit op het werk te kunnen aanbieden. Werkfruit van Sally Heerenveen regelt het voor u! Ontdek hier wat er mogelijk is.

Bestellen

Fruit op het werk is heel eenvoudig te bestellen. Klik en bestel op de fruitkist die u wekelijks wilt ontvangen. En wilt u tijdelijk een pauze inlassen, of een andere hoeveelheid ontvangen, geef het aan ons door en wij zorgen ervoor!

Wat vindt onze klant?

"Iedere week krijgen we op ons kantoor vers fruit geleverd van Sally. Het personeel vindt het heerlijk. Zo op de fruitschaal in de kantine en iedereen kan het pakken. Fiscaal aantrekkelijk en ook nog eens gezond. Fris en fruitig de dag door op kantoor"; aldus Rob de Jong, eigenaar van Administratiekantoor S de Jong te Heerenveen.

Belastingvoordeel

Belastingvoordeel voor fruit op het werk:

Werkfruit van Sally Heerenveen is onbelast, wat wil zeggen: de Belastingdienst ziet dit niet als loon. Fruit op het werk valt in dezelfde categorie als koffie, thee en gebak en heeft geen gevolgen voor de btw en loonbelasting, maar dan moet het wel beschikbaar zijn voor iedereen op ieder moment. Het mag niet alleen een onderdeel zijn van een lunch of een niet-zakelijke maaltijd.

Wanneer gekozen is voor de toepassing van de Werkkostenregeling, dan kan de verstrekking op nihil worden gewaardeerd. Als er nog een ‘ oude’ regeling wordt toegepast, dan is het werkfruit een onbelaste vergoeding, en behoort het dus niet tot het loon.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.