Goergen Keukens; 90 jaar ervaring met luxe en design

2 december 2022 15:25

Goergen Keukens; 90 jaar ervaring met luxe en design

Wil je één of meer hoogwaardige kwaliteitskeukens inrichten voor je onderneming? Dan wil je waarschijnlijk verder kijken dan het reguliere aanbod aan standaard keukens dat je bij de gemiddelde keukenaanbieder kunt vinden. Misschien is er intern al een wensenpakket opgesteld dat je graag terug wilt zien in het design, de toegepaste technologie en de materiaalkeuze van de nieuwe keuken.

Je kiest dus bewust voor een nieuwe keuken met een eigen stijl en karakter. Dan heb je een aanbieder nodig met de juiste expertise in huis. Eén die je gedurende het hele proces, van het bespreken van je ideeën, via het uiteindelijke ontwerp tot aan de daadwerkelijke plaatsing en nazorg, kan begeleiden.

Persoonlijk moodboard

Zijn er al uitgesproken ideeën hoe je nieuwe keuken eruit moet gaan zien of welke materialen er moeten worden gebruikt? Dan zou het mooi zijn als je dat alvast in een digitaal moodboard zou kunnen opnemen. Een moodboard met mogelijkheden om foto’s toe te voegen en deze op elke gewenste plek in te kunnen passen. Je moet het moodboard ook eenvoudig kunnen opslaan en kunnen delen, printen en/of mailen. Dat kan dus allemaal op de website van Goergen Keukens.

90 jaar keukenervaring

Goergen Keukens is al 90 jaar actief in de keukenbranche. Het Limburgse bedrijf heeft twee zeer aantrekkelijke showrooms ingericht in Son en Stein. Het is nog een echt familiebedrijf dat de kernwaarden open, eerlijk en transparant als uitgangspunten hanteert. Dat heeft zo zijn voordelen voor de klant. De medewerkers vinden het namelijk heel belangrijk om de klant te blijven verrassen. Bij Goergen Keukens kun je immers niet alleen terecht voor een hoogwaardige design keuken van topmerken en topapparatuur als Proline, SieMatic, Miele en Novy. Je krijgt als klant ook alle aandacht en vertrouwen. Nadat het hele proces succesvol is doorlopen kan het haast niet anders of de klant zal een gevoel van trots ervaren wanneer de nieuwe aanwinst er eenmaal staat.

Alles is mogelijk

Wil je een vrijblijvende afspraak inplannen in een van de showrooms om je ideeën samen met een medewerker verder uit te werken? Gebruik daarvoor de button op de website. Goergen Keukens verstrekt graag een persoonlijk advies en denkt mee over slimme – en financieel aantrekkelijke – oplossingen. Samen met de klant achterhaalt het bedrijf alle specifieke wensen en inventariseert het de huidige situatie bij de klant.
Ontzorgen staat voor Goergen Keukens altijd centraal, van het maken van het 3D-ontwerp tot en met het realisatieproces. De medewerkers worden graag uitgedaagd om samen met de klant de ideale keuken te ontwerpen. Hun werk is dan ook pas af als de klant 100% tevreden is met zijn of haar nieuwe luxe keuken.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.