Geef verrassend!

26 september 2022 16:09

Geef verrassend!

Termen als werkgeluk, betrokken medewerkers en waardering zijn belangrijker dan ooit. Het geven van aandacht met een mooi eindejaarsgeschenk is hierbij van groot belang. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat medewerkers zich extra gewaardeerd voelen. Zodat zij met plezier naar hun werk blijven gaan en loyaal blijven aan jou als werkgever.

Bedank en waardeer je collega’s voor hun inzet met een uniek kerstpakket

Onze specialisten spotten elk jaar de allernieuwste trends op het gebied van food, interieur en gadgets. Op basis hiervan stellen wij exclusieve productlijnen samen, die de basis vormen voor ons assortiment. Vernieuwend en exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten. Zo geef je een extra verrassend én uniek geschenk dit jaar! Of je nu zelf een pakket wilt samenstellen of gaat voor het gemak van een kant-en-klaar kerstpakket. We helpen je graag een eindejaarsgeschenk te geven dat past bij jouw organisatie en medewerkers.

Kant-en-klaar kerstpakket

Zoek je het gemak van een kerstpakket dat al door onze experts is samengesteld? Ieder jaar stellen wij ruim 60 kerstpakketten samen, passend binnen elk budget vind je een mooie selectie. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt om je favoriete collega’s te verrassen. Benieuwd naar onze kerstpakketten, kijk dan snel op onze website!

Liever een kerstgeschenk op maat?

Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks. Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van trends en weten als geen ander waarmee je jouw collega’s kunt verrassen tijdens de feestdagen. Ontvang creatieve adviezen, gebaseerd op jouw wensen.

Een kerstpakket op maat in 4 stappen:

1. Maak een fysieke of een digitale afspraak met een adviseur
2. Bespreek je wensen en ideeën
3. Laat je adviseren door onze experts
4. Kies producten en stel zo je eigen kerstpakket samen

Personaliseer je kerstpakket

Als je een kerstpakket hebt samengesteld zijn er verschillende opties om je kerstpakket nog persoonlijker te maken. Voeg bijvoorbeeld een kerstkaart of videoboodschap toe. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Maak een afspraak in de showroom!

Online Keuze Cadeau

Wil jij je collega’s zelf een cadeau laten kiezen? Ontdek dan Cadeau Carrousel, ons Online Keuze Cadeau. Met een persoonlijke inlogcode krijgen je collega’s toegang tot een online omgeving, met een wereld aan cadeaus. Voor ieder wat wils en succes gegarandeerd!

De voordelen van het Online Keuze Cadeau:

• Iedereen kiest zelf zijn eigen cadeau: succes verzekerd!
• Ruime keuze uit verschillende thema’s en cadeaus
• Verzending van de vouchers op locatie(s) en per brievenbuspost mogelijk
• Ideaal voor bedrijven met meerdere locaties
• Uitgebreide personalisatie mogelijkheden

Kerst Event

Sluit het jaar op onvergetelijke wijze af met je collega’s. Samen mooie momenten vieren met collega’s is en blijft belangrijk! Verras je collega’s door feestelijk het jaar af te sluiten met een concept dat bij je organisatie past. Ontdek de mogelijkheden voor een kerstmarkt, drive-thru of een uitgiftemarkt.

Een vertrouwd gezicht

Makro Kerstpakketten is al ruim 50 jaar een vertrouwd gezicht op het gebied van eindejaarsgeschenken. Waar iedereen ons kent van kerstpakketten, bieden we inmiddels veel meer! Denk aan onze kerstmarkten en gezellige winter-bbq’s tot het online keuze cadeau waarbij medewerkers zelf een cadeau naar keuze kunnen uitzoeken. We mogen ons met trots marktleider én professionele totaalleverancier noemen. Wil jij weten hoe en op welke momenten na kerst je je collega’s kunt verrassen en waarderen? Neem contact met ons op voor o.a. een bezoek in een van onze 16 showrooms. Tot snel!

Neem contact op met Makro Kerstpakketten

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.