Expo Houten, de perfecte locatie in het midden van het land

15 oktober 2021 09:52

Expo Houten, de perfecte locatie in het midden van het land

Volledig ontzorgd en, net zo belangrijk: gekend

Centraal in Nederland gelegen, gratis parkeergelegenheid en uitstekende zalen maken Expo Houten uitermate aantrekkelijk voor élke meeting. Tevens worden er jaarlijks talloze beurzen, congressen en andere events gehouden, oftewel de locatie voor íeder event.

Meetings

Expo Houten beschikt over negen vergaderzalen. De grootste zaal biedt ruimte aan 200 personen. Daarnaast is het mogelijk deze plenaire zaal te combineren met enkele subzalen. In alle zalen zijn audiovisuele faciliteiten aanwezig. Onze ruimtes op de begane grond bieden ruimte aan congressen tot 2000 personen.

Events

Een top-event vraagt om een top-locatie. Met maar liefst 10.000 m² aan gestoffeerde hallen is Expo Houten dé perfecte locatie voor publieks- en vakbeurzen. Expo Houten behoort dan ook tot de top-5 beurslocaties in Nederaland.

Expo Houten beschikt over vier grote beurshallen op de begane grond. De hallen zijn compleet uitgerust, met vast antracietkleurig tapijt en diverse laad- en losdeuren. De hallen zijn afzonderlijk, maar ook aan elkaar gekoppeld te reserveren. De maximale bouwhoogte is 5,50 meter.

Uw partner in de organisatie van uw event

Bent u op zoek naar een locatie die samen met u wil ondernemen? Wij zijn bereid om het risico te delen, zonder jarenlange verplichtingen! Expo Houten is dan ook uw partner voor het starten van een nieuw evenement of het organiseren van een bestaande beurs.

Het professionele team houdt de lijnen kort. Daardoor wordt u volledig ontzorgd en, net zo belangrijk: gekend. Uw wensen staan centraal. U heeft bij Expo Houten de ruimte om samen te groeien. De culinaire omlijsting wordt geheel naar uw wensen verzorgd. De vaste cateraar, Vermaat, zorgt er voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op via info@expohouten.nl of bel ons 030-63 49 100. Naar aanleiding van ons persoonlijk contact zullen we een offerte op maat voor u maken.

EXPO HOUTEN
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
030-63 49 100
info@expohouten.nl
www.expohouten.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.