Expansie ON. Digital Marketing zet door, maar groei is geen primair doel

24 april 2023 10:51

Expansie ON. Digital Marketing zet door, maar groei is geen primair doel

ON. Digital Marketing in Groningen is voor de vierde keer in zes jaar tijd verhuisd. Dat heeft alles te maken met de groei van het online marketingbureau, dat sinds kort in een bijna 800 vierkante meter groot kantoor aan de Griffeweg in Groningen zit. Van groei geen primair doel maken is volgens mede-eigenaar Johan Siefkes een belangrijke oorzaak van de snelle ontwikkeling.

Nadruk op werknemersgeluk en kwaliteit

Begin 2021 verhuisde ON. Digital vanuit een klein pand aan de Friesestraatweg naar een mooi onderkomen nabij het centraal station van Groningen. Het duurde niet lang voordat ook dit kantoor vol begon te raken. Het personeelsbestand is namelijk meer dan verdubbeld in twee jaar tijd (van 20 naar 45), want steeds meer ondernemers uit heel Nederland besteden hun online marketing uit aan ON. Digital.

Siefkes denkt dat de groei te danken is aan de focus op kwaliteit: “We willen online marketing op het hoogste niveau leveren. Allereerst zorgen we dat onze medewerkers gelukkig zijn. Gaan zij met plezier naar hun werk en kunnen ze zich optimaal ontwikkelen, dan zijn ze ook in staat om de beste resultaten te behalen voor onze klanten”, is de overtuiging van Siefkes. “We maken veel mee met elkaar, zowel hoogte- als dieptepunten. Wat betreft teamspirit zit het daarom wel goed.”

“Daarnaast werken we uitsluitend met niche-specialisten in plaats van allrounders, waardoor je geholpen wordt door mensen die echt alles van hun vakgebied weten", vult Siefkes aan. “De uitstroom van klanten is extreem laag, een duidelijk signaal dat we het goed doen.”

Meer ruimte, meer comfort

De verhuizing naar de Griffeweg 97 was hard nodig, denkt Siefkes: “Het oude kantoor werd steeds krapper, er kon echt geen bureau meer bij. Nu hebben we weer meer ruimte en kunnen collega’s comfortabeler werken.”

Het kantoorpand, gesitueerd nabij het stadscentrum en Sontplein, is bijna 800 vierkante meter groot. Naast de complete tweede verdieping is een deel van de eerste verdieping gehuurd. Boven zitten alle marketing medewerkers, onder is ruimte gemaakt voor ON. Digital IT. Dit is de tak van ON. Digital die websites bouwt en onderhoudt.

Van binnen is het kantoor volledig opgeknapt. Zo zijn er stilteruimtes, afgesloten vergaderruimtes en is er een keuken met diverse voorzieningen geplaatst.

De beste van Nederland zijn

Wat betreft Siefkes is het nog niet klaar met de ambities van ON. Digital: “We willen het beste online marketingbureau van Nederland zijn, een trendsetter in ons vakgebied. Dit betekent dat we de nadruk blijven leggen op kwaliteit en werknemersgeluk, want dan volgen de resultaten vanzelf.”

Hoe lang het huidige kantoor groot genoeg is? Op die vraag kan Siefkes geen antwoord geven: “Maar vooralsnog zitten we hier goed. Er is nu meer dan voldoende ruimte om extra werkplekken toe te voegen. Hoe dat over twee jaar is, zien we dan wel weer!”

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.