Event- en congrescentrum De Bonte Wever

10 mei 2022 11:52

Event- en congrescentrum De Bonte Wever

Een viersterrenhotel en een congrescentrum onder één dak, filevrij bereikbaar en de Drentse natuur bij de voordeur: De Bonte Wever in Assen heeft het allemaal. De afgelopen periode kon deze locatie gedeeltelijk openblijven vanwege de ruimte: Drenthe is in veel opzichten een verademing, want Drenthe hééft en gééft alle ruimte.

De Bonte Wever beschikt over tien zalen. De grootste zaal is de Plaza. Hier kunt u tot wel 2.500 gasten ontvangen. Veel zalen zijn onderling met elkaar te combineren. Daardoor is De Bonte Wever uitermate geschikt voor grote congressen waarbij naast plenaire sessies ook deelsessies worden georganiseerd. De indeling van de zalen is zeer eenvoudig aan uw wensen aan te passen. Omdat er ook een hotel is 262 kamers, is De Bonte Wever ook ideaal voor meerdaagse congressen en events.

Een meeting is meer dan alleen het programma. In en nabij De Bonte Wever heeft u alle ruimte om te ontspannen. Drenthe is bij uitstek de regio waar u er echt even helemaal uit bent. Het fraaie landschap nodigt uit om ontdekt te worden. Dat kan per fiets of te voet, maar De Bonte Wever heeft hiervoor ook leuke e-choppers. De locatie zelf heeft ook uitstekende mogelijkheden voor leuke teambuilding met o.a. een gezellig borrelarrangement, een culinaire proeverij of één van de andere leuke activiteiten. Eten en drinken kan onder andere in de twee restaurants van De Bonte Wever. Proef al het goede van Drenthe en daarbuiten. 

Assen is perfect met het OV te bereiken en files zijn in Drenthe een zeldzaamheid. De Bonte Wever ligt op een steenworp van de A28 en parkeren is gratis. Het opladen van uw elektrische auto eveneens. 

De Bonte Wever
Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN
0592-303 777
E. banqueting@debontewever.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.