Een uniek kerstpakket uit het Gooi

22 september 2021 09:00

Een uniek kerstpakket uit het Gooi

Verras jouw medewerkers met de lekkerste borrelhapjes uit het Gooi. In de kerstpakketten vind je de favoriete tapenades, salades, dips, kaas, olijven, noten, worstjes, vleeswaren en bijzondere luxe homemade toastjes/broodsoorten van onze locale ondernemers.

Gooische lokale ondernemers

SYLVAN is een initiatief van en voor lokale ondernemers uit het Gooi.  Samen zorgen zij ervoor dat de mooiste en lekkerste delicatessen bij jou worden bezorgd in het kerstpakket. Creëer je eigen borrelplank met luxe hapjes en verras vrienden, familie of collega's!

KerstBorrelBox

Onze kerstpakketten worden samengesteld in samenwerking met lokale Gooische ondernemers: Slagerij Chateau Briand, Het Olijvenhuis, Wijninspiratie, Thamar's Kaashandel, Klein Vleeswarenspecialist, C'est Bon Notenspecialist, DeliMare, DeliRobert en Van Leijen Houtwerken.  #supportyourlocalsvandaag

Persoonlijk kaartje

Bij elk Kerstborrelpakket is er de mogelijkheid een kaartje toe te voegen. Indien gewenst met jouw logo en persoonlijke tekst. Wil jij  jouw klanten, familie, relaties, collega's of partners de meest originele Nieuwjaars- en kerstwens geven? Bij SYLVAN  krijg  je de mogelijkheid om bij de KerstBorrelBox een persoonlijke videoboodschap te  laten zien.  Geheel naar eigen inzicht. Een boodschap aan het personeel of aan externe relaties. Wat je maar wilt.

Meer weten?  Neem contact met ons op via mail of whatsapp.

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.