Een nieuwe vloer voor jouw bedrijf? LaminaatXXL regelt het!

15 maart 2023 09:13

Een nieuwe vloer voor jouw bedrijf? LaminaatXXL regelt het!

Wat voor vloer past er nou perfect bij uw bedrijf? Wanneer u als ondernemer uw eigen bedrijfspand heeft moeten inrichten, of dit nog moet doen, heeft u zich die vraag vast gesteld, en terecht! Een vloer is een belangrijk aspect van ieder bedrijf. De meesten staan er vaak niet bij stil, maar een vloer heeft een enorme invloed op de eerste indruk van de klant.

Stelt u zich voor, u heeft een 5 sterrenhotel geboekt. Aan wat voor vloer denkt u dan wanneer u daar naar binnen loopt in de lobby van het hotel? Marmer, egaal steen of een luxe PVC vloer in een klassiek patroon? En wat voor soort vloer verwacht u wanneer u bij een autodealer? Wat wij hiermee proberen te zeggen is: onderbewust heeft iedereen altijd een verwachting van een soort vloer bij een bedrijf. Hierdoor is het belangrijk om in te spelen op de verwachtingen van de klant. Bij LaminaatXXL helpen wij u om een vloer te kiezen die past bij uw bedrijf!

Soorten vloeren

Er zijn veel verschillende vloeren waar u als ondernemer uit kunt kiezen. Maar welke vloer komt er in uw nieuwe bedrijfspand terecht? Gaat u voor een mooie kunststof PVC vloer? Of kiest u voor het gemak van laminaat? De eerste stap is natuurlijk om na te gaan in welke branche u zich bevindt.

Een unieke vloer voor iedere branche!

Bij een autodealer is het gebruikelijk om een grijze kunststof vloer te installeren (beton look). Bij een hotel vind je vaak een combinatie tussen een vorm van stenen vloer bij de receptie en een tapijtvloer in de gangen rond de kamers.

Een kantoorpand maakt vaak gebruik van een laminaat of PVC vloer. Deze vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden. Ook zijn deze vloeren goedkoop in aanschaf. Zo kunt u zelf nagaan wat de meest gebruikelijk vloer is in uw sector. Bij LaminaatXXL is er een vloer die het imago van jouw bedrijf perfect beschrijft!

Een Laminaatvloer geeft jouw bedrijfsruimte een moderne look!

Met een laminaatvloer haalt u een moderne vloer naar uw bedrijfspand. Laminaat is vaak goed te betalen en hierdoor een goede optie wanneer u meerdere ruimtes van dezelfde vloer wilt voorzien. Laminaat is te verkrijgen in tig verschillende soorten en maten. Zo kunt u uw vloer geheel aanpassen aan uw wensen en het imago van het bedrijf.

Laminaat is onderhoudsvriendelijk

Laminaat is tevens makkelijk te onderhouden en hoeft niet behandeld te worden. Het is hierdoor geschikt voor bedrijfspanden en ruimtes waar u een moderne sfeer wilt creëren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een vergaderruimte of een plek om gasten te verwelkomen. Let wel op! Laminaat is niet geschikt om zware objecten op te plaatsen. 

LVT vloeren

LVT staat voor Luxury Vinyl Tiles. Deze vorm van vloer is gemaakt van PVC waardoor het ook erg geschikt is bij bedrijfspanden die voorzien zijn van vloerverwarming. Met een LVT vloer heb je een duurzame pvc-vloer die natuurlijk hout imiteert. Het is hierdoor te vergelijken met laminaat, maar met een nog mooiere afwerking. Het is makkelijk te onderhouden en schoon te houden. Deze vorm van vloer wordt vaak in de horeca uit het hogere segment gebruikt.

Tapijt of vloerbedekking

Met een tapijt of vloerbedekking creëer je een huiselijke sfeer binnen je bedrijf. Doordat een tapijt lastig te reinigen is, kun je het niet zomaar in ieder bedrijf gebruiken. Heb je een kantoor? Dan kan een tapijt een grote rol spelen om werknemers zich thuis te laten voelen. Dit is een veelgebruikte methode om een huiselijke sfeer te creëren op de werkvloer. Bovendien voelen de werknemers zich hierdoor indirect vrolijker en kan hierdoor de productiviteit stijgen.

Een tapijt is ook een veelgebruikte vorm van vloer bij hotels en restaurants om dezelfde reden als het hierboven genoemde. Wanneer u als ondernemer ervoor kiest om een tapijt of vloerbedekking in uw bedrijfspand te leggen is het van belang om na te gaan wat voor soort tapijt u wilt. Een tapijt moet regelmatig professioneel schoongemaakt worden. Hier komen natuurlijk weer extra maandelijkse of jaarlijkse kosten bij kijken.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.