Een nieuwe Fiat Doblo en profiteren van de investeringsaftrek 2021

15 december 2021 08:30

Een nieuwe Fiat Doblo en profiteren van de investeringsaftrek 2021

Wanneer u in 2021 investeert in bedrijfsmiddelen dan heeft u recht op 28% kleinschaligheidsaftrek, ook wel investeringsaftrek genoemd. Met de actie van OG (OrangeGas) heeft u de mogelijkheid om extra voordelig de nieuwe en schone Fiat Doblo op Bio-CNG aan te schaffen.

Fiat Doblo – direct beschikbaar

OG heeft de laatste Fiat Doblo’s op Bio-CNG van Nederland in zwart en wit direct beschikbaar! Geen wachttijd en rijklaar geleverd. De ''groene'' Doblo’s zijn groots in ruimte, van alle gemakken voorzien én groots in duurzaamheid. Door de 23% korting (excl. de investeringsaftrek) nu extra aantrekkelijk geprijsd! Prijs vanaf €16.660,- (excl. btw). Leasen is uiteraard ook mogelijk! Bekijk hier de Fiat Doblo

Investeringsaftrek 2021

Koopt u als ondernemer een bestelauto of vrachtauto dan heeft u recht op investeringsaftrek. De hoogte van de investeringsaftrek wordt per kalenderjaar bekeken en is afhankelijk van het totaal van alle investeringen in een bedrijf in dat jaar. Omdat u een ondernemer bent die belaste prestaties voor de BTW verricht, (u brengt BTW in rekening bij uw klanten) mag u de BTW op de auto in mindering brengen. Daarnaast hoeft u ook geen BPM te betalen, omdat u een ondernemer bent en de auto tenminste 10 % zakelijk gebruikt.

Voorbeeld: De kostprijs van de auto bedraagt € 16.660 excl. btw. Wanneer u in totaal in 2021 minder dan € 59.170 investeert heeft u recht op 28% investeringsaftrek. U krijgt voor bovengenoemde bestelauto een korting op uw winst van € 16.660 x 28% = € 4.664,80. Over dit bedrag hoeft u dan geen belasting te betalen.

Wanneer u wilt gaan investeren in bedrijfsmiddelen neem dan eerst contact op met uw boekhouder/accountant. Zij kennen uw bedrijf als geen ander en kunnen u een advies op maat geven. (*bron: autobelastingen.nl)

Bio-CNG

Bio-CNG is schone brandstof die gemaakt wordt door OG. Deze brandstof wordt geproduceerd van afval afkomstig van GFT, afvalverwerking en rioolwaterzuivering. Bij het waterzuiveringsproces blijft slib achter als restproduct, waar vervolgens biogas uit vrij komt. Dit biogas wordt opgewaardeerd en gealloceerd aan de tankstations van OG. Er zijn in totaal 180 CNG tankstations in Nederland, waarvan 86 van OG.

Over OG

OG gelooft in een toekomst van een mix aan schone brandstoffen. Met een netwerk van meer dan 220 tankstations in Europa is OG de snelst groeiende speler in de markt van duurzame mobiliteit. De schone brandstoffen zijn o.a. Bio-CNG, Waterstof, HVO 100, en Elektrisch.

Ja, ik wil een Fiat Doblo!

Start vandaag met schoon tanken en neem contact op via sales@orangegas.nl of bel naar 0513-436281

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.