Een appeltje voor de dorst in crisistijden

29 september 2022 14:29

Een appeltje voor de dorst in crisistijden

Het lijkt wel alsof we van de ene in de andere crisis belanden en dat is helaas ook wel een beetje zo. We hebben de covid-crisis nog maar net achter de rug of we hadden alweer een oorlog te pakken. Dit alles zorgt er natuurlijk ook voor dat de markt er helaas niet stabieler op wordt. Daarom is het hebben en houden van een appeltje voor de dorst belangrijker dan ooit. Als ondernemer was dit natuurlijk altijd al een prioriteit, maar het kunnen blijven betalen van je vaste lasten kan nog wel eens een uitdaging worden. Heb jij de ruimte dat je een beetje geld kunt reserveren op je balans? Dan hebben wij de kansen in beeld gebracht om dit te laten groeien.

Profiteer van het dal

Dat de aandelen- en cryptomarkt er niet florissant voor staan, daar vertellen we je ongetwijfeld niets nieuws mee. Zeker de cryptomarkt heeft het zwaar te verduren gehad. Dat dit wel een betrouwbare markt is gebleken, dat hebben we afgelopen jaren wél gezien. Het ene na het andere wonderverhaal verscheen in de media. Wat al die verhalen gemeen hadden? Dat ze op het juiste moment zijn ingestapt in deze investeringskans. Daarom is het aan te raden je momenteel te verdiepen in de kansen die de crytpo markt jou bieden. Geen verstand van crytpo of Bitcoin? No problem. Er zijn online tools waardoor ook beginners vandaag nog kunnen starten met investeren hierin, Bitcoin 360 Ai is hier zo’n voorbeeld van.

Afgelost staat netjes

Ondanks dat de hypotheekrente stijgt, stijgen de rentes op spaartegoeden bijna niet. Deze stonden al jaren zeer laag en hier lijkt momenteel nog weinig beweging in te zitten. Daarom is het vandaag de dag een verstandige keuze hierop af te lossen. Je betaalt tenslotte op je hypotheek van je bedrijfspand nog altijd rente, al is deze heel laag. Zeker wanneer je binnenkort je (aflossingsvrije) hypotheek moet oversluiten, dan raden wij je aan om zo snel mogelijk af te lossen. Een appeltje voor de dorst die je niet meteen op je rekening ziet, maar wel ééntje waarmee je vermogen voor de toekomst opbouwt. Óók wanneer de vastgoedprijzen binnenkort wel een snelle val maken.

Kortom, de kansen om je geld goed en stabiel weg te zetten worden wat minder maar zijn er nog wel. Het is aan jou om je oren en ogen open te houden en te kijken waar de kansen liggen. Ieder nadeel heeft zijn voordeel, dat geldt ook voor de financiële markt op dit moment. Doe de verstandige dingen, maar wees ook niet te bang om een gokje te nemen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.