De lekkerste en meest originele kerstpakketten van 2022

23 september 2022 09:22

De lekkerste en meest originele kerstpakketten van 2022

Het is bijna zover. Kerst! De maanden van lange avonden in een gezellig warm huis zijn in zicht en dat betekent dat er alweer gedacht kan worden aan kerst. En wie denkt aan kerst, denkt natuurlijk ook aan kerstpakketten. Dé perfecte gelegenheid om - juist dit jaar - een warm gebaar te maken richting je personeel of zakenrelaties.

Meer dan 40 jaar vakmanschap

Al meer dan veertig jaar werken wij al aan dat ene doel dat ons verbindt: mensen blij maken met lokale en lekkere producten die een sterke verbinding tot de bron hebben. Met meer dan 80 winkels door heel Nederland is er altijd een Zuivelhoeve ondernemer in de buurt die je graag verder helpt bij het samenstellen van het perfecte kerstpakket of relatiegeschenk.

Aan de hand van jouw wensen en de ambacht van de Zuivelhoeve ondernemer creëren wij de meest bijzondere en unieke pakketten voor je bedrijf. Een persoonlijke begeleiding met net dat beetje extra service bieden wij graag vanaf de eerste kennismaking tot het moment dat de ontvanger al het lekkers thuis of op de zaak ontvangt.

Heerlijk thuis genieten met een themapakket

Al onze online pakketten zijn zorgvuldig samengesteld aan de hand van diverse thema’s. Zo zit er altijd voor iedereen wat tussen! Geniet je het liefst van lekkernijen van eigen bodem? Ga dan voor een Hollands of Boerderij pakket met daarin de lekkerste producten uit eigen land of streek. Past iets avontuurlijks beter bij jou? Of wil je wat origineels? Dan is een Mediterraans pakket een leuk idee of stel zelf een pakket op maat samen.

Nieuw dit jaar zijn onze brievenbuspakketten speciaal voor kerst. Deze pakketten met verrassend veel inhoud passen perfect door de brievenbus, waardoor ze altijd afgeleverd kunnen worden. Alle pakketten in de webshop zijn overigens eenvoudig online te bestellen en worden op de gewenste datum en locatie bezorgd. Zo word je als ondernemer volledig ontzorgd en kan ook jij gerust van de feestdagen genieten.

Een pakket op maat voor oneindig veel borrelplezier

De authenticiteit van het bedrijf is iets wat je werknemers verbindt en waar je als ondernemer trots op bent. Dit wil je terug laten komen in het kerstgeschenk. Met een borrelplank, kraft tas of pakket op maat is het mogelijk om het geheel te personaliseren. Dit kan in eigen huis door een eigen gravering of opdruk, een kaartstijl en natuurlijk de verrukkelijke inhoud van het pakket. Zodra het logo aangeleverd is, doen wij de rest.

Staat er een borrel in de agenda om het jaar feestelijk vaarwel te zeggen of om het nieuwe jaar knallend in te gaan? Met een Zuivelhoeve borrelplank staat er razendsnel een rijkgevulde borrelplank met verse delicatessen op tafel waar iedereen van kan genieten. Deze planken zijn al verkrijgbaar vanaf 2 tot 100 personen (meer dan 100 personen is in overleg ook mogelijk) en kunnen gemakkelijk online of in overleg met de Zuivelhoeve ondernemer worden samengesteld. Uiteraard valt er veel te kiezen binnen ons ruime assortiment kazen, worsten, tapas, dips en meer.

Van cadeaubon naar bon appetit

Biologisch, duurzaam, glutenvrij, halal, lactosevrij, vegetarisch en ga zo maar door. Zoveel mensen, zoveel wensen. Iedereen heeft zijn eigen smaak en daardoor is het soms lastig om een pakket te kiezen dat volledig bij de wensen van je personeel aansluit. Met de Zuivelhoeve-cadeaubon kan iedereen het perfecte pakket zelf samenstellen en uitzoeken.

Zowel een digitale als fysieke cadeaubon is mogelijk, welke beide naar wens opgemaakt kunnen worden. De bonnen zijn vervolgens in te leveren bij één van onze winkels of te activeren vanuit de luie stoel in onze webshop.

Het is geen kerst zonder kerstmarkt

Organiseer je een eigen kerstmarkt of ben je onderdeel van een bedrijf die graag een kerstmarkt organiseert? Dan nemen wij vanuit Zuivelhoeve daar graag deel aan. Wij hebben verschillende kraampjes, stands en trucks waarmee wij iedere kerstmarkt kunnen omtoveren tot een waar kaasfestijn met daarbij allerlei ambachtelijke verse delicatessen. De gezelligste tijd van het jaar ervaar en proef je met Zuivelhoeve!

Onze waarden

De basis van toen, is de filosofie van nu. Ondanks het succesvolle ontvangst en snelle groei van onze Zuivelhoeve winkels door heel Nederland staan bij ieder pakket deze originele waarden nog steeds centraal:

  • Lokaal & origineel
  • Vers & rechtstreeks van de bron
  • Persoonlijk & op maat
  • Kennis & kunde
  • Kwaliteit voor iedereen

Pak uit deze kerst!

Onze inzet wordt beloond op het moment dat wij van een klant een blije klant hebben gemaakt. Met een gemiddelde beoordeling van een 9,1 zien wij deze waardering graag terugkomen. Veel klanten – variërend van één relatiegeschenk tot duizenden cadeaupakketten – gingen u al voor. Wij hebben alle voorbereidingen getroffen om alle werknemers en relaties ook dit jaar met een prachtig pakket te kunnen verrassen.

Geïnteresseerd en wil je er zeker van zijn dat jouw geschenk tijdig wordt ontvangen? Wacht dan niet en neem nu contact op met een van onze lokale winkels voor eind oktober of bekijk ons aanbod online op winkels.zuivelhoeve.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.