De Laape zet puntjes op de i na grote verbouwing

21 januari 2022 13:03

De Laape zet puntjes op de i na grote verbouwing

De verbouwing van evenementenlocatie De Laape in het Friese Warten werd in september van vorig jaar afgerond. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet qua interieur en is het wachten op de officiële opening in het voorjaar. De locatie wacht de huidige situatie rondom corona even af en wil dan flink uitpakken. Ondanks dat kan de boerderij al wel gebruikt worden voor meetings en events.

Linda Limburg is ontzettend enthousiast over alle nieuwe mogelijkheden die De Laape te bieden heeft. “Naast de kassen en de 18 eenpersoonskamers hebben we nu ook de boerderij zelf tot onze beschikking,” vertelt ze. “Onder de nok hebben we een te gekke sky box gecreëerd. Dat is echt een unieke plek voor meetings! De oude hooizolder is een heerlijke plek voor borrels en diners. De Golle is de perfecte plek voor plenaire bijeenkomsten. We hebben een professionele keuken waar de lekkerste verse dingen worden bereid. De producten komen uit onze moestuin en van lokale boeren. Onze klanten hebben zeker interesse om daar veel gebruik van te gaan maken.”

De Laape

De verbouwing van De Laape is eind 2020 van start gegaan. Er is plek voor verbinding met elkaar en met de natuur. “Er hangt een kalme en fijne sfeer, waardoor het de ideale plek is voor het ontstaan van nieuwe ideeen of het loslaten van oude gewoontes,” vertelt Linda. “Vanwege de verschillende ruimten en het grote buitenterrein zijn er ontzettend veel mogelijkheden die we graag allemaal samen met onze klanten willen vormgeven. Van vergaderen in de skybox, tot een workshop op het grasveld. Alles is mogelijk.”

De Laape is als ‘executive retreat’, gericht op duurzaam en eerlijk. Dit is niet alleen terug te zien in de bouw van de locatie, maar ook in de alledaagse beleving. De locatie, die in 2018 opende, ligt midden in de natuur. “We zijn gericht op exclusiviteit en de wat kleinere groepen,” vertelt Linda. “Denk daarbij aan een vergadering voor 15 personen, een workshop voor 40 man of een personeelsdag voor 80 werknemers met aansluitend een borrel of diner. We hebben natuurlijk een enorm terrein en prachtige ruimten tot onze beschikking. Dus ook een bedrijfsfeest of -borrel van rond de 200 personen is zeker een optie.”

Klik hier voor een virtuele 360 tour!

Foto's: De Laape

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.