De Laape is officieel geopend!

17 mei 2022 10:56

De Laape is officieel geopend!

Na een periode van verbouwen en puntjes op de i zetten, is de boerderij van De Laape klaar voor gebruik. De afgelopen tijd was het al mogelijk om een event te organiseren op De laape en op maandag 16 mei heeft De Laape officieel haar deuren geopend.

Mocht je dit gemist hebben, dan vertellen we je graag meer over deze inspirerende dag.

Na een paar mooie woorden van Lutz Jacobi en Marrit Hoogwater werd ter ere van de opening een prachtig bloemenlint doorgeknipt. Vervolgens konden de gasten deelnemen aan de inspirerende Laape tour. Tijdens deze tour werden verschillende plekken op het terrein uitgelicht.

Zo konden de gasten proeven van appelsap van de Fryske Frucht in de boomgaard en ondertussen de voordelen van buitenwerken ervaren.

De praam van de Wartenster en het skûtsje van Annage lagen aan de vlonders van De Laape. Met dit geweldige weer is een teamuitje op een skûtsje, nachtvaren op de praam of zelfs een vergadering aan boord zeker een optie.

Niet alleen worden de toiletten doorgespoeld met regenwater en de ruimtes verwarmd met een warmtepomp. Ook stonden collega’s van DOB-Academy klaar met een aantal games om een kijkje in de keuken te geven van de energietransitie.

Er stonden verspreid over de route heerlijke mocktails en verschillende seizoensgebonden en lokale gerechtjes. Met als hoogtepunt van de tour heerlijke aspergevariaties bij het kampvuur.  

Tot slot een heerlijke koffie vanuit de Piaggio van El Cafetín uit Workum met een goed gesprek over alle indrukken en mogelijkheden van De Laape.

Nieuwsgierig geworden naar De Laape en of dit een geschikte plek is voor uw evenement? Neem contact op via info@delaape.nl en hou ook vooral de socials (@de_laape) in de gaten voor mooie beelden van de openingsdag!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.