De Beren: Uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule

6 april 2022 11:26

De Beren: Uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule

De Beren groeit hard. Daarom komen we graag in contact met enthousiaste en ambitieuze ondernemers die kansen zien en natuurlijk ook durven te pakken. Droom jij ervan om voor jezelf te beginnen of door te groeien en wil je profiteren van de voordelen van een sterk merk? Dan zit je bij De Beren helemaal goed! 

                         

Begonnen in 1984 met de opening van een restaurant aan de Noordsingel in Rotterdam is De Beren inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De Beren blijft hard groeien met als ultieme doel om de meest bruisende horecaformule van Nederland te worden! Waar mensen De Beren van kennen? De warme inrichting, ongedwongen sfeer, scherpe service en smaakvolle gerechten van de houtskoolgrill.

Wil jij een succesvolle ondernemer worden bij een bewezen formule? Bel ons even of vul het formulier in op beren.nl/franchise  om de mogelijkheden te bespreken of vragen te stellen.

Actuele restaurant locaties: Enschede, Duiven, Winterswijk, Hengelo, Emmen, Almelo.
Actuele bezorg restaurant locaties: Enschede, Almelo, Arnhem, Apeldoorn, Ede, Wageningen.

De Beren
John van Kooten (Franchise recruiter)
06 - 11 87 06 20
j.vankooten@beren.nl

Hoogeveen
Harmen Vanneuville (Franchise recruiter)
06 – 46 88 84 04
h.vanneuville@beren.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.