Communicatie met resultaat

25 oktober 2021 10:30

Communicatie met resultaat

Een communicatiebureau waar advies aan en begeleiding van de klant centraal staat. Dat is Verdoorn Communications. Van social media beheer tot marketing advies en van logo ontwerp tot het schrijven van productomschrijvingen. Bij Verdoorn Communications kan de klant op allerlei gebieden van communicatie terecht. En daarin is veel in te doen, geeft eigenaar Tim Verdoorn aan. “De meeste ondernemers zijn wel actief met communicatie, maar weten vaak niet wat de resultaten zijn. Daar is nog veel winst te behalen.”

Sinds de komst van internet en de sociale netwerken zijn de mogelijkheden om aandacht te trekken en/of reclame te maken voor je bedrijf, organisatie, product of dienst enorm toegenomen. Maar, wat is nu de beste manier om optimaal in de picture te komen en hoe organiseer je dat? Voor veel bedrijven en organisaties is dat de hamvraag waarmee ze worstelen. Ja, ze doen wel iets op de socials en ze hebben een website en ja, ze adverteren ook nog in de plaatselijke krant. “Verdoorn Communications helpt u op weg om de juiste mix te vinden, een mix die zorgt voor optimale aandacht voor uw bedrijf en/of organisatie en uiteindelijk voor meer omzet.”

Resultaatgericht

Mede dankzij zijn studie Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam weet Tim Verdoorn goed hoe een bedrijf of organisatie zich het beste kan presenteren. Uiteraard doet hij dit in overleg met de klant, waarbij de focus ligt op een efficiënte en resultaatgerichte klantrelatie. “Er is tegenwoordig een hele range aan uitingen, waarmee je je naamsbekendheid kunt verbeteren.” Om die reden biedt Verdoorn Communications klanten een startpakket tegen een aantrekkelijk tarief aan. “Ik wil daarmee iedereen de kans geven om optimaal te profiteren van de hedendaagse mogelijkheden.”

Diensten

Zoals aangegeven is Verdoorn Communications in allerlei vormen van communicatie actief. We zetten de diensten in het kort op een rijtje. Social Media Beheer, een dienst waarmee Verdoorn ervoor zorgt dat de klant altijd online is, dat er content geplaatst wordt en er eventueel online campagnes kunnen worden verzorgd. Met Social Media Advies adviseert hij klanten hoe ze zo goed mogelijk hun doelgroep via social media kunnen bereiken. Met Marketing Advies wordt het merk, het product of de dienst beter in de markt gezet. Met de dienst Logo Ontwerp creëert Verdoorn Communications een helder logo en zorgt het bedrijf er voor dat dit logo consequent in alle uitingen van de klant naar voren komt. Met het Creëren van Productomschrijvingen verzorgt Verdoorn Communications de beschrijving van producten of diensten die op internet worden geplaatst. Wilt u hulp op het gebied van Marketing en Social Mediawerkzaamheden dan is Verdoorn Communications eveneens het juiste adres. Het bedrijf kan alle werkzaamheden uit handen nemen en zorgt ervoor dat de content up-to-date blijft. Tenslotte de dienst Drukwerk, waarmee Verdoorn Communications ervoor zorgt dat al uw drukwerk in vertrouwde handen is.

Mogelijkheden

“Het meeste werk vindt tot nu toe op het gebied social media plaats”, geeft Tim aan. “Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken daar de mogelijkheden van en willen graag hun product of dienst daarop presenteren. Wat daarbij van belang is dat je een en ander als één geheel presenteert, kortom dat de huisstijl steeds op dezelfde manier terugkeert. Denk aan het gebruik van kleuren, logo’s en beeldmerk. In de praktijk blijkt dit nog vaak vergeten te worden, waardoor de herkenning en de boodschap bij mogelijke klanten afneemt.”

Het valt Tim op dat veel bedrijven nog geen gebruik maken van social media. “Ik heb dat niet nodig voor het succes van mijn bedrijf, hoor ik vaak. Maar, het kan wel in belangrijke mate bijdragen aan je succes. Wij geven graag advies, waardoor je sneller resultaat boekt. En het klopt dat social media niet voor elke klant passend is, in dat geval zoeken we naar andere wegen om de boodschap zo goed mogelijk te presenteren.”

Verdoorn Communications is te allen tijde resultaatgericht. “Het gaat mij om een tevreden klant en dat betekent dat we in veel gevallen langer met een campagne doorgaan dan afgesproken. Ik geloof in wat ik doe en daar hoort een passend advies met een goed resultaat bij.”

Meer informatie: www.verdoorncommunications.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.