Cascade biedt kleinschalige zaalhuur op een mooie locatie

13 februari 2020 16:46

Cascade biedt kleinschalige zaalhuur op een mooie locatie

Bent u als mkb-ondernemer, zzp’er, coach of trainer op zoek naar mooie, betaalbare en goed bereikbare vergaderruimte in de Drechtsteden? Met alle voorzieningen die het u zo gemakkelijk mogelijk maken? Neem dan eens een kijkje bij Cascade; deze evenementenlocatie zal u verrassen!

Cascade beschikt over tien multifunctionele zalen. De oppervlakte, gebruiksmogelijkheden en inrichting kunnen verschillen, afhankelijk van uw wensen ontvangt u een voorstel op maat. De zalen zijn geschikt voor 2 tot 550 personen, dus ook voor een kleinschalige bijeenkomst bent u bij Cascade aan het juiste adres. Al vanaf 89 euro per dagdeel huurt u een ruimte; ideaal voor een werkbespreking, workshop, of (informele) bijeenkomst. In de kleinere zalen vinden verschillende professionele partijen dagelijks onderdak; van examen en agressietraining tot bijeenkomst voor bedrijfshulpverleners.

Service

Sfeer en omgeving zijn bij elke zakelijke bijeenkomst van grote invloed. De sfeer in Cascade wordt door huurders en gasten omschreven als vriendelijk, ontspannen en gastvrij. Door de aanwezigheid van het theater en café BOVEN heeft de locatie een laagdrempelig karakter. Minstens zo belangrijk als een mooie locatie is goede dienstverlening en betrouwbare service. Het team van Cascade denkt dan ook graag vooraf mee over uw wensen en staat op de dag zelf voor u klaar. U kunt bij de medewerkers terecht voor vakkundig advies over de meest geschikte ruimte, zaalopstelling en invulling. Bij de zaalhuur is het gebruik van audiovisuele middelen zoals een beamer en laptop maar ook een flip-over inbegrepen. Heeft u nog wensen op het gebied van catering? U kunt kiezen uit de standaard horeca-arrangementen of een invulling op maat laten samenstellen.

Evenementen

Heeft u iets te vieren en bent u van plan een personeelsfeest of bedrijfsuitje te organiseren? Of zoekt u naar een originele manier om uw zakenrelaties te ontvangen of een jubileum te vieren? Cascade helpt u graag met de invulling van een speciale dag of avond waar iedereen met veel plezier op terugkijkt. Als veelzijdige evenementenlocatie werkt Cascade samen met Team Creators  voor het organiseren van leuke én effectieve teambuilding programma’s. Dit varieert van een gezellige groepsactiviteit voor het hele bedrijf tot een bijzondere vergaderbreak voor een kleinere groep.  Voor buiten en binnen.

Informatie of rondleiding

U kunt ook virtueel bij Cascade binnenlopen en de ruimten bekijken via http://bit.ly/Cascademaps. Toch liever persoonlijk contact voor meer informatie of een afspraak maken om de zalen vrijblijvend te bezichtigen? U kunt de planners/eventcoördinatoren Aafke en Jessica mailen via planning@stichting-cascade of telefonisch op 078-6819230

Cascade | Hoge Kade 50 | 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

www.events-cascade.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.