BOOM uit Goes staat voor derde jaar op rij in top drie beste bureaus

26 november 2021 10:49

BOOM uit Goes staat voor derde jaar op rij in top drie beste bureaus

Vandaag is de ranglijst bekendgemaakt van de beste bureaus van Nederland in strategie, marketing en communicatie. BOOM, bureau voor strategie en communicatie uit Goes, is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot één van de beste bureaus van Nederland. In het jaarlijkse onderzoek van het vakblad Fonk krijgt BOOM van haar klanten een dikke 9 als rapportcijfer. Dat oordeel is gegeven op uiteenlopende criteria, zoals kennisniveau, flexibiliteit, creativiteit, betrokkenheid, prijs/prestatie en effectiviteit.

In haar onderzoek bevraagt Fonk bedrijven en instellingen naar hun tevredenheid over de bureaus die zij inschakelen. Naast de eerste positie in de algemene uitslag, staat BOOM (www.boomstrategie.nl) in de categorie business-to-business zelfs op nummer 1. Daarmee is het nu voor het zevende achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot het beste business-to-business-bureau van Nederland.

Trots op de waardering

“Opnieuw de hoogste scores krijgen in een ranglijst die is gebaseerd op onder meer kwaliteit, partnerschap en onze rol als business accelerator, is natuurlijk een prachtige erkenning”, geeft algemeen directeur Hans van den Boom aan. “Het maakt ons enorm trots dat het juist onze loyale klanten zijn die deze waardering uitspreken. Wij zijn pas tevreden als we écht impact maken voor onze klanten en uit hun oordeel mogen we afleiden dat dit in de praktijk daadwerkelijk lukt. Deze uitslag geeft ons een geweldige stimulans om ook het komende jaar weer vol voor onze klanten te gaan.”

Zeeuwse roots

BOOM werd in 1993 opgericht in Goes. Door de jaren evolueerde het naar een nationaal werkend bureau, met kantoren in Goes en Breda als belangrijke pijlers. De naam wijzigde door de jaren heen van het oorspronkelijke ‘Boom Kollektief’, via Boom Communicatie naar: BOOM. Klanten bevinden zich anno 2020 vooral in business-to-business, zorg, onderwijs en overheid.

Strategie en communicatie

Als bureau voor strategie en communicatie richt BOOM zich op klantvragen rondom ‘visie en strategie’, ‘merk en reputatie’, ‘cultuur en verandering’, ‘digitale transformatie’ en ‘maatschappelijke verbinding’. Van den Boom: “Wat ons uniek maakt is dat we strategie en communicatie verbinden. We zoeken naar de betekenis van organisaties, hun drijfveren en kansen; het strategisch kader. Daarbij zetten we communicatie in om mensen daadwerkelijk in beweging te krijgen.”

Bijdrage aan de samenleving

Van den Boom vervolgt: “Ons doel is om organisaties verder te helpen. We zijn dus pas tevreden als we een klant duidelijk meerwaarde hebben kunnen bieden. Dat resultaat is meestal uit te drukken in ‘harde’ cijfers, zoals meer winst, meer klanten of duidelijke besparingen door een betere efficiency. En steeds vaker ook in maatschappelijke impact en het behalen van duurzaamheidsdoelen. Met ons analytisch denkvermogen en onze verbindende kracht zijn wij in staat snel de vinger op de zere plek te leggen en met werkbare oplossingen te komen. We weten strategie met uitvoering, binnen met buiten, de top met werkvloer en teams onderling te verbinden. Wij helpen organisaties, mensen en omgeving écht verder. Dat geeft hen energie, maar ons des te meer!”

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.