Bites & Business biedt strategiedagen voor ZZP’ers, reflectie en inspiratie

27 oktober 2021 13:34

Bites & Business biedt strategiedagen voor ZZP’ers, reflectie en inspiratie

Medewerkers in loondienst gaan af en toe met hun team “de hei op” om weer even samen de strategie voor de komende tijd te bepalen. Ben je ondernemer zonder team, ZZP’er, dan is dat niet gebruikelijk. Bites & Business, het netwerk voor vrouwelijke ondernemers met 25 vestigingen in het hele land, brengt hier verandering in. Bites & Business is een netwerk voor en door ondernemende vrouwen. Share, Shine en Grow zijn de pijlers van dit netwerk, dat altijd tijdens een netwerkdiner bijeenkomt. Op diverse plekken in het land worden Strategiedagen gehouden voor leden en niet-leden.

Wat is een B&B Strategiedag?

De Strategiedag van Bites & Business biedt vrouwelijke ondernemers de mogelijkheid om in één dag te leren, geïnspireerd te raken en volop te netwerken. In een kleine groep van max 6 personen gaan we aan de slag, zodat er veel ruimte is voor ieders businessvraagstuk.

Marijke Krabbenbos, oprichter van Bites & Business en zeer ervaren ondernemer, trainer en facilitator, begeleidt deze dagen.

Na een kennismaking doorlopen de deelnemers drie blokken. Elk blok bestaat uit een stuk theorie en daarna ga je direct aan de slag met je eigen case. De volgende blokken komen aan de orde:

  1. Je diensten of producten in een helder aanbod gieten, je propositie
  2. Je webteksten reviewen volgens het Sex & the City Model
  3. Samen brainstormen over jouw actuele vraagstuk

Tijdens de lunch wordt er uiteraard flink genetwerkt. Deelnemers krijgen vooraf een beetje huiswerk en gaan met heel veel actiepunten naar huis.

“De puzzelstukken op zijn plaats, dat is wat de strategiedag me heeft opgeleverd. Ik ben in een fase van heroriënteren en opnieuw leggen van de focus. Door stevig aan de slag te gaan met mijn propositie heb ik helder gekregen wat belangrijk is, wat in mijn etalage moet komen te staan. Marijke heeft me goed geholpen met het eenvoudig kunnen zeggen waar je het verschil maakt. Een helpende verfrissende blik voor mij!”

De volgende strategiedagen staan gepland:

  • donderdag 28 oktober in Groningen
  • donderdag 11 november in Huizen
  • woensdag 15 december in Arnhem

De B&B Strategiedag kost €125 per persoon, excl. BTW. Aanmelden kan hier.

“Iedereen zou zich een Strategiedag moeten gunnen. Marijke is een vakvrouw en inspirator pur sang. Heerlijk om je propositie weer aan te scherpen en je gaat er met heel veel tips, inspiratie en warme contacten vandaan.”

Deze Strategiedagen zijn ook in Bedrijfsverzamelgebouwen te boeken, ook voor manlijke ondernemers. Voor vragen kun je contact opnemen met Marijke Krabbenbos, oprichter van Bites & Business.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.