Bijzondere vergaderlocatie in Groningen

2 mei 2022 14:34

Bijzondere vergaderlocatie in Groningen

Vergaderen in de rust en natuur van Groningen op een inspirerende vergaderlocatie

Een stimulerende omgeving bevordert de creativiteit. Op The Land of Now kun je vergaderen op jouw manier. Of je nu een ‘out of the box’ locatie zoekt, op een rustgevende locatie in het groen wilt vergaderen of met jouw bedrijf een klimaatneutraal accent wilt geven aan je vergadering: een vergadering of bijeenkomst op The Land of Now haalt je uit de dagelijkse routine en inspireert tot nieuwe ideeën.

Extern vergaderen biedt meer dan enkel afwisseling in de reguliere vergaderingen. Een vernieuwende setting zorgt eveneens voor een creatieve kijk op onderwerpen die behandeld worden. Het draagt bij aan een hogere focus en actievere deelname van deelnemers en kan bovendien zorgen voor meer onderlinge verbinding door bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit als vergaderbreak of af te sluiten met een gezellige borrel.

Als retreat center en bijzondere vergaderlocatie biedt The Land of Now ruimte en aandacht voor mensen en hun ideeën. Ruimte voor de pionier in ieder individu. Eigentijds vergaderen met oog voor de mens in organisatie: zodat innovatie, productiviteit en maatschappelijke ontwikkeling hand in hand gaan.

De locatie exclusief tot de beschikking van jou en je team

The Land of Now is een geliefde vergaderlocatie voor bedrijven, teams en organisaties. Doordat er geen andere groepen aanwezig zijn tijdens jullie verblijf, staat de locatie exclusief tot de beschikking van jou en je team.
De vergadermogelijkheden die The Land of Now biedt kunnen speciaal afgestemd worden op jouw vergadering of bijeenkomst en dragen niet alleen bij aan een creatieve en inspirerende dag, maar ook aan de productiviteit en effectiviteit. Zodat iedereen na afloop met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Op de begane grond van het retreat center bevindt zich een grote sfeervolle training of vergaderzaal met professionele geluidsinstallatie en voorzien van alle vergaderfaciliteiten. De zaal kan naar wens ingericht worden. Of je de zaal nu ingericht wilt hebben met tafels en stoelen, leeg voor fysieke of creatieve activiteiten, of met bijvoorbeeld yogamaterialen voor tijdens een vergaderbreak, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De salon, serre en restaurant bieden daarnaast volop plek om in afzonderlijke groepen te werken of om te genieten tijdens een pauze moment.

Ethical Food & drinks

Met hun food concept The Land of Taste brengt The Land of Now een inspirerende visie op voeding, smaak en ethiek samen. Of het nu een lunch of een vijfgangen diner betreft, ze verwonderen jou met smaak.

Er wordt gewerkt met verse en biologische kwaliteitsproducten en duurzaamheid en groentes spelen de hoofdrol in een verfijnd smakenpalet, waar je geïnspireerd wordt met verrassende gerechten. Verrassend voor jou. Tof voor de wereld.

Meerdaagse arrangementen

Wil je meerdere dagen vergaderen en overnachten op dezelfde locatie? The Land of Now beschikt over 18 ruime hotelkamers, zodat je na een bewogen vergaderdag kunt genieten van een rustige en comfortabele nacht. In totaal heeft The Land of Now een overnachtingscapaciteit van 36 personen.

The Land of Now
Veenweg 9a
9628 TW Siddeburen

+31(0)6 216 216 77
info@thelandofnow.com
www.thelandofnow.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.