Bijzonder ondernemerschap: DROOM! Partners

6 april 2023 09:55

Bijzonder ondernemerschap: DROOM! Partners

Maatschappelijke veranderingen vragen om bijzonder ondernemerschap. Ook op het gebied van arbeid en participatie. Een mooi voorbeeld binnen Driestroom is DROOM! Partners. DROOM! is specialist in arbeidsparticipatie. Door hun ervaring met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (of liever gezegd: een arbeidsmarkt met afstand tot de mens) èn met ondernemen weten ze waar ze het over hebben. Met een aantal grote en kleine bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen heeft DROOM! Partners een samenwerking. Bij deze bedrijven kunnen assistent-medewerkers ondervinden of het werken in een regulier bedrijf bij hen past. Zij krijgen hier coaching op maat.

Bij elke samenwerking die DROOM! met een ondernemer aangaat, staat steeds hetzelfde voorop: het aangaan van een duurzame arbeidsrelatie. Ze sluiten een samenwerkingsovereenkomst met ondernemers en bedrijven die werkelijk commitment tonen om iemand verder te helpen. Bedrijven waar DROOM! Partners mee samenwerkt zijn onder andere: Hekkelman advocaten en notarissen, Nederrijn Schoonmaak, Food for Care, Vermaat, RadboudUmc en Rabobank. Samen met deze partners zetten DROOM! en Driestroom zich in om de arbeidsmarkt inclusiever en toegankelijker te maken.

Ook partner van DROOM! worden? Neem contact met ons op! www.partnervandroom.nl 

Esther Nelissen en Hans van Gestel Raad van Bestuur Driestroom
esthernelissen@driestroom.nl
hansvangestel@driestroom.nl
www.driestroom.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.