Autolease Midden Nederland wordt ALMN

6 december 2022 08:37

Autolease Midden Nederland wordt ALMN

Het was jarenlang een vertrouwde naam voor de leaserijder en wagenparkbeheerder, maar al met al ook een hele mondvol: Autolease Midden Nederland. Op 30 november verkorten wij onze naam naar ALMN en lanceren we een nieuwe huisstijl én website.

Nieuwe huisstijl

Al sinds 2004 verzorgen wij vanuit gedreven professionaliteit de beste mobiliteit voor mensen en organisaties. Bij ons kun je zowel zakelijk als privé leasen. Onze vloot kent inmiddels al meer dan 6.000 voertuigen van alle denkbare merken. Van personenauto tot bedrijfsauto, van mobiliteitspas tot leasefiets.

Als leasemaatschappij bewegen we met jou én de tijd mee. Onze huisstijl was inmiddels toe aan een update, zodat deze weer aansluit op wat we voor jou willen betekenen. We voegen Zakelijke en Private Lease samen onder de afkorting van onze naam: ALMN. Korter en krachtiger, met één overkoepelende uitstraling.

Omdat wij, net als het fruit, vanuit de Betuwe heel Nederland bedienen, hebben onze nieuwe huisstijlkleuren een relatie met deze streek. De ronde letters in het logo stralen onze toegankelijkheid uit. En heb jij het puntje op de 'n' al gezien? Deze symboliseert de mens. Leasing is volgens ons maatwerk, wat alleen mensen van vlees en bloed kunnen bieden. Vandaar de pay-off onder ons nieuwe logo: Mensen maken leasing.

Nieuwe website

Bij onze nieuwe huisstijl hoort ook een spiksplinternieuwe site. Deze hebben we vooral gemakkelijker voor jou gemaakt. Je navigeert eenvoudig door de menu’s waardoor je als Private Lease rijder, zakelijke berijder of wagenparkbeheerder snel de informatie vindt die je nodig hebt. Wat dacht je van?

  • Je eigen Private Leaseauto samenstellen met, jawel, schuifbalken en kleuren!
  • Uitleg over zakelijke leasevormen te vinden in onze Kennisbank
  • Praktische informatie over bijvoorbeeld schade en onderhoud in Mijn ALMN

Bij ons ervaar je het verschil!

Je tekent bij ons niet zomaar een leasecontract. Je zet je handtekening onder het beste leasecontract. Zonder kleine (l)ettertjes en gekke verrassingen aan het einde van de rit. We zijn geen leasemaatschappij waar je je vragen bij voorkeur online zelf regelt en oplost. Nee, bij ons krijg je je vertrouwde contactpersoon aan de lijn die meteen op zoek gaat naar de beste oplossing voor jou. Vandaar onze pay-off: Mensen maken leasing.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.