Administratiekantoor Haarlem voor de zzp-boekhouding

1 februari 2021 14:04

Administratiekantoor Haarlem voor de zzp-boekhouding

Administratiekantoor Haarlem is er voor de zzp’er.

Voor de all-in-prijs van 80 euro exclusief btw verzorgen wij vier keer de aangifte btw, stellen we de balans op en dienen we de aangifte Inkomstenbelasting in. Ook zijn we dagelijks bereikbaar voor vragen, geven we advies en zijn we ook in het weekend open. Bel 06-13936399 voor een gratis kennismaking.

Van map naar online

Legio zzp’ ers twijfelen over het uitbesteden van hun boekhouding. Onze ervaring leert dat uitbesteden juist gunstiger is voor u. De kosten zijn aftrekbaar, u bespaart tijd en wij kennen alle belastingwetten en u niet. U wilt alleen maar zo weinig mogelijk belasting betalen en risico´s beperken. Wij zijn er om u daarmee te helpen.

Geen uurtje-factuurtje

Administratiekantoor-Haarlem heeft veel tijd gestoken in het digitaliseren van de boekhouding. U kunt dus ook online alles aanleveren. Onze werkwijze is duidelijk. Bij veel accountants en boekhouders werken ze via een ander werkwijze. Uurtje-factuurtje. U krijgt dan elke week of maand een factuur voor een telefoontje dat u heeft gepleegd. Wij gaan voor gemak en eenvoud. U ontvangt vier facturen per jaar voor de afgesproken prijs.

Advies-op-maat

Wij geven u advies op maat en wij letten op uw persoonlijke omstandigheden. Heeft u een koophuis, een zakelijke auto, een youngtimer of privé een auto. Splitst u de zakelijke en privébankrekening. Wat doet uw partner. Koopt u alles zelf of koopt u veel op afbetaling. Wat houdt u aan het einde van de streep over van uw bruto-omzet.

Weet u hoeveel geld u moet reserveren voor de Inkomstenbelasting. En wat voor de BTW. Wij geven u de antwoorden. Hierdoor kunt u zich zonder zorgen richten op dat waar u goed in bent: het draaien van uw eigen zaak.

Overstappen

Kiest u voor ons dan leren wij u ook stap voor stap om digitaal verder te gaan. Less is more is ons motto. Minder papierwerk, niet meer printen, minder reistijd, minder afspraken. Maar meer tijd om geld te verdienen.

Online boekhouden is gratis

U bespaart tijd. U hoeft elke maand of elk kwartaal niet op kantoor te komen.

U bespaart ruimte. Als u alles op uw PC of externe harde schijf of in de cloud opslaat heeft u geen mappen nodig,

U heeft via online boekhouden wel persoonlijk contact –hetzij een keer per jaar op kantoor of bij u thuis en elk geval elke drie maanden per mail en of telefoon of skype.

Wij houden wel driemaandelijks contact, wij gaan met de tijd mee, maar verliezen de oude waarden (persoonlijk contact) niet uit het oog.

E-mail naar administratiekantoor Haarlem

Facturen en pdf’s mailt u van uw pc of uw telefoon door. Elk drie maanden ontvangt u een sms en een email met de informatie die wij nodig hebben. U scant en mailt en wij doen de rest.

Overstap

Bent u enthousiast geraakt over de informatie op deze website en wilt u ook graag gebruik maken van onze kennis.

Bel ons dan op 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.nl. Bent u nu klant bij een andere boekhoudkantoor of accountant, dan verzorgen wij de overstap en vragen, met uw toestemming, de benodigde info op.

Peter Brink

ZZP-boekhouder

Zeven dagen per week bereikbaar

Vaste jaarprijs

06-13936399

info@zzp-boekhouder.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.