Across Logistics integreert Generix WMS met e commerce platform Shopify

21 oktober 2021 13:12

Across Logistics integreert Generix WMS met e commerce platform Shopify

Across Logistics, een 3PL-bedrijf met een volledig dienstenpakket dat specifiek gericht is op internationale logistiek, integreert het warehouse management systeem van Generix Group, een uitgever van collaborative supply chain oplossingen, met het platform van Shopify, een Canadees e-commercebedrijf dat een reeks diensten aanbiedt om het beheer van online shops voor kleine han-delaars te vereenvoudigen.

Across Logistics zet hun groeistrategie voort op basis van een gevestigde positie als aanbieder van een reeks specifieke diensten zoals douane-entrepot en gevaarlijke goederen, gekoelde en bederfelijke goederen, enz. Het doel van Across Logistics is om hun uitgebreide service in elke stap van de processen te blijven verbeteren, zich openstellen om altijd de beste logistieke service te bieden, volgens hun regel om problemen niet aan zijn klanten door te geven maar hen oplossingen aan te bieden.

Begin 2021 koos Across Logistics voor het Generix Warehouse Management System (WMS), niet alleen om de werking van hun magazijn in Valencia te verbeteren, maar ook om hun e-commerce klanten service te kunnen bieden. Momenteel treedt Across Logistics reeds op met enkele internationale klanten aan de andere kant van de Atlantische Oceaan als een distributiebhub voor heel Europa en in deze taak is het Warehouse Management System, Generix WMS een fundamenteel instrument voor het beheer van het magazijn en de facturatie.

Het warehouse management systeem werkt meestal in verbinding met de respectievelijke ERP's van de klanten, maar de nieuwigheid bij deze gelegenheid is dat het WMS direct is geïntegreerd met Shopify's Market Place, een van de snelst groeiende e-commerce platformen, die sommige klanten van Across Logistics gebruiken voor hun bedrijfsactiviteiten. Deze eerste integratie met een andere tool bewijst de kracht en de veelzijdigheid van het Generix WMS en zijn vermogen om tegemoet te komen aan de behoeften van de online logistiek, met zijn bijzondere kenmerken en vereisten.

"Toonaangevende 3PL-bedrijven, zoals Across Logistics, zijn zich bewust van het belang van e-commerce en de noodzaak om diensten aan te bieden die zijn aangepast aan een online commercieel model dat een revo-lutie heeft teweeggebracht in de logistieke wereld en waarop zij moeten kunnen reageren met solide en efficiënte technologische oplossingen zoals die van Generix, die hen de beste klantenservice en hun eigen winstgevendheid garanderen. Wij zijn er trots op hen in dit proces te kunnen begeleiden", aldus Philippe Ducellier, Managing Director van Generix Group Spain.

"Om vandaag een dienstverlening van hoge kwaliteit aan te bieden, is het belangrijk te werken in een ver-bonden en geautomatiseerde omgeving. Dankzij Generix Group hebben we met de realisatie van dit project de nodige knowhow kunnen verwerven om te integreren met Marketplaces en onze klanten B2B- en B2C-verkoopdiensten aan te bieden"

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.