Bijzonder vergaderen in een monumentaal pand

10 mei 2022 08:55

Bijzonder vergaderen in een monumentaal pand

Bij Bedrijvencentra Utrecht vergader je in één van onze monumentale panden. Van een oud schoolgebouw tot laboratorium en een oude veevoederfabriek. Elk hebben ze een unieke uitstraling en staan in het centrum van Utrecht. Ideaal als je met je team eens op een totaal andere, inspirerende locatie wilt vergaderen, trainen of borrelen.

Zo vergader je bij Hooghiemstra, de oude veevoederfabriek naast het Griftpark, op de 6e etage met uitzicht over heel Utrecht. Of in de vergaderruimte met openslaande deuren naar de Grift en kunst uit eigen huis. Op de begane grond vind je restaurant Karibu, die met liefde een versbereid ontbijt, lunch of borrel voor je verzorgd.

Bij Vondelparc, een oud schoolgebouw, arriveert je bezoek aan de overkant op station Vaartsche Rijn. In verschillende vergaderzalen en een ruim souterrain kun je uit de voeten voor presentaties, vergaderingen, workshops of een gezellige borrel. Catering kan worden verzorgd door ‘de Conciërge’, het restaurant in de oude conciërge woning.

Naast Vondelparc, staat het imposante gebouw Rudolf Magnus. Een voormalig pharmacologisch laboratorium, met een originele collegezaal met plek voor zo’n 220 personen. Ideaal voor een presentatie, seminar, uitreiking of training. Ook hier arriveert je bezoek aan de overkant op station Vaartsche Rijn, midden in het centrum van Utrecht.

Ongeacht de locatie, ontvang je overal dezelfde service van warme koffie en thee tot Smart TV’s en ontvangst met een glimlach. Wil je een beamer lenen of flipover, dat zit bij de prijs inbegrepen! Er is horeca in huis, maar als je wilt, mag je uiteraard ook je eigen catering verzorgen. We denken graag met je mee! Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op met een van onze collega’s via 030-2769111 of mail de receptie.

terug

Reacties op dit artikel

ABC-Specials

En ben je nu onderweg en wil je zelfs dan nog vergaderen, kijk dan eens op https://www.vipbus.nl/zakelijk-vervoer/onderweg-vergaderen/

01-07-2022 15:28:02

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.