Ballonvaart als bedrijfsuitje of teambuilding

25 mei 2022 08:30

Ballonvaart als bedrijfsuitje of teambuilding

Zoekt u een moment waarin de goede werksfeer gestimuleerd wordt? Wilt u de teamspirit van uw team collega’s verbeteren? Samen met uw medewerkers of klanten kunt u een ballonvaart maken. Als teambuilding of als exclusieve incentive kunt u een ballonvaart cadeau doen. Een ballonvaart is origineel en onvergetelijk. U kunt een ballonvaart uiteraard ook combineren met andere activiteiten.
Wilt u uw zakelijke relaties een onvergetelijke ervaring aanbieden? Wilt u een bijzondere mijlpaal vieren, of een zakelijke deal beklinken? Ballonvaren in een luchtballon is hiervoor uitermate geschikt.

Na de landing wordt de champagne ingeschonken en kan het nagenieten beginnen. En wat is er leuker dan foto’s en filmpjes die deze onvergetelijke ervaring vastleggen.

Altijd een volledig programma

Wanneer u een ballonvaart via ons reserveert, krijgt u een ballonvaart van tenminste één uur, een champagne toast als afsluiting van de ballonvaart en een ballonvaart certificaat als tastbare herinnering. U wordt altijd weer teruggebracht naar het verzamelpunt of de startlocatie.

Meer uit uw ballonvaart

Verwen uw gasten dan met hapjes aan boord of aansluitend met een heerlijk diner. Wij adviseren en helpen u graag met het bedenken van het concept. We helpen u met de culinaire invulling en de organisatie van uw bedrijfsuitje, waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Wij zorgen graag voor een fantastische en unieke dag. Dit is een evenement met een absoluut hoogtepunt.

Groepen

Wil je met meerdere gasten ballonvaren dan kunnen wij een groepsballonvaart organiseren. Al vanaf 7 personen rekenen wij geen toeslag meer voor een privé ballonvaart. Groepen met meer dan 20 personen nemen wij in meerdere ballonnen mee omhoog. Voor kleine en grote bedrijven bieden wij dus genoeg mogelijkheden. Je kunt een groepsballonvaart organiseren als personeelsuitje, maar natuurlijk ook voor uw zakelijke relaties.

Voor conferenties, buitenactiviteiten en hotel overnachtingen kunnen wij u ook van dienst zijn.

Ballonvaren in de winter

In de wintermaanden (november t/m maart) worden er beperkt ballonvaarten uitgevoerd. De dagen zijn korter en het weer wisselvalliger.

Extra mogelijkheden

Naast ballonvaren zijn er nog meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld voorafgaand lekker eten of na de ballonvaart gezamenlijk borrelen. Vraag gerust naar onze arrangementen voor de mogelijkheden.

Ballonvaart aanvragen

Vragen over uw ballonvaart of over de mogelijkheden? Wij horen het graag, zodat wij u het leukste bedrijfsuitje of teambuilding kunnen aanbieden.

Evenementenbureau 24-7
Events

Mercury 247
3769 KD Soesterberg
T: 085 - 002 8111

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.