1-daagse masterclass Artificial Intelligence for Business: 29 november

1 november 2022 13:24

1-daagse masterclass Artificial Intelligence for Business: 29 november

Met Artificial Intelligence (AI) kun je machines dingen laten doen die menselijke intelligentie vereisen. Dat gebeurt in onze huidige tijd al meer dan we denken: van spraakherkenning op onze telefoon, gepersonaliseerde aanbevelingen op websites tot zelfrijdende auto’s. En AI gaat ons leven nog veel meer bepalen dan nu het geval is.
Grote organisaties benutten de kansen die AI biedt steeds meer. Als MKB-bedrijf wil je deze kansen ook verzilveren, maar is het met beperkte menskracht en specialistische kennis lastiger te bepalen wat AI voor jouw bedrijf kan betekenen. Hoe kan jouw bedrijf beter, innovatiever en aantrekkelijker voor klanten worden? En hoe kun je concreet en verantwoord met AI aan de slag? De 1-daagse masterclass
Artificial Intelligence for Business van Radboud Academy inspireert hierbij.

Schrijf je voor 22 november in voor de masterclass Artificial Intelligence for Business via Radboud Academy, het overkoepelend centrum voor Leven Lang Ontwikkelen van de Radboud Universiteit.

Waar en wanneer?

 Nederlands

 Donderdagavond 29 november

 Van 17:30 tot 21:00 uur

 Normaal €395,00 nu voor de introductieprijs van €295,00 inclusief kleine maaltijd

 Locatie - Op de campus van de Radboud Universiteit in Nijmegen

Hoe is het programma opgebouwd?

In deze masterclass nemen een AI professor van de Radboud Universiteit en een praktijkexpert je mee in de mogelijkheden van AI en inspireren voorbeelden uit de praktijk van andere MKB bedrijven je met concrete toepassingen.

Bekijk hier het programma en de docenten van de Masterclass Artificial Intelligence for Business.

Voor wie is deze cursus relevant?

Deze masterclass is geschikt voor directeuren, managers en technische professionals van MKB-bedrijven die zich in de start- of verkenningsfase van het werken met AI bevinden. Ken je iemand voor wie de masterclass wellicht ook interessant is? Attendeer hem/haar er dan gerust op.

Spreker prof. dr. Tom Heskens

Prof. dr. Tom Heskes doet onderzoek naar Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science. Hij maakt gebruik van kansrekening en statistiek om nieuwe Data Science methoden te ontwikkelen en beter te begrijpen. Daarnaast heeft hij als voormalig directeur en medeoprichter van spin-off bedrijven, uitgebreide ervaring met praktische toepassingen van Artificial Intelligence.

Lees meer over prof. Tom Heskes

Radboud Academy als opleidingspartner

In deze masterclass verbindt Radboud Academy de laatste inzichten uit de wetenschap met de actuele vraagstukken uit de samenleving en uitdagingen uit je werkpraktijk. Onder begeleiding van topwetenschappers van de Radboud Universiteit breng je je eigen casuïstiek in en ontvang je concrete handvatten om beter te kunnen handelen. Bekijk in onze portal het overige opleidingsaanbod voor professionals. Ook bieden we de mogelijkheid om het onderwijs op maat en op incompany basis te ontwikkelen. 

Wat zeggen cursisten over Radboud Academy?

Bekijk hieronder de video en ontdek wat onze cursisten zeggen over het vervolgonderwijs van Radboud Academy.

Lees verder op de cursuspagina

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.