Gepubliceerd op 14 juni 2018

Cellro opent de poorten naar Automatisering

Op 29 juni organiseert Cellro een Inspiratiedag rondom het thema automatisering. Een veel besproken onderwerp in de markt op dit moment. De vraag of automatisering noodzakelijk is, is inmiddels beantwoord. Het gaat er nu om hoe automatisering concreet toe te passen is voor uw productie.

Wanneer u een kijkje in uw machinepark neemt ziet u uw mensen die hard aan het werk zijn om alles op tijd af te krijgen. Zij maken overuren, het liefst zo weinig mogelijk natuurlijk, maar als er afgesproken levertijden gehaald moeten worden is het toch noodzakelijk. Helaas staat er een machine stil omdat er geen collega is die een nieuw programma kan programmeren. En spijtig genoeg is de bediener van de machine, die juist vandaag series moest doordraaien, ziek.

Herkent u zich in bovenstaand scenario? Dan willen wij u graag beter leren kennen en meer vertellen over mogelijke automatiseringsoplossingen op onze Inspiratiedag in ons Democentrum.

Graag delen we onze kennis en ervaring hoe het inzetten van robot beladingssystemen toegepast kan worden in uw situatie. Neemt u gerust uw producten bestaand uit tekening(en) of materiaal mee om onze experts de kans te geven u van volledig advies te voorzien.

U bent van harte welkom op 29 juni van 09:00 – 18:00 in ons Democentrum in Veenendaal.
Wij ontmoeten u graag!

Klik hier voor meer informatie

Onze partners