Gepubliceerd op 4 januari 2018

Schrijf u nu kosteloos in voor het seminar: “Werknemer ontslaan met een vaststellingsovereenkomst, hoe doe ik dat?”

Een goed lopend bedrijf vereist goed personeelsmanagement. Daar hoort naast het aannemen van de juiste mensen soms ook ontslag bij. Maar ontslag is geen sinecure. Ontslag moet secuur, met de juiste motieven en volgens de juiste regels gebeuren. Zeker nu het ontslagrecht met de inwerkingtreding van de WWZ (Wet Werk en Zekerheid) flink is veranderd.

Het brengen van een slechtnieuwsboodschap is niet leuk, maar de stap naar de kantonrechter of het UWV evenmin. Aan het eerste ontkom je als werkgever niet, maar ontslag valt goed te regelen zonder tussenkomst van rechter of UWV.Ontslagrecht en arbeidsrecht zijn onze specialiteit en omvatten 75% van onze dagelijkse praktijk. Wij delen onze ervaring die we op dit gebied in 20 jaar hebben opgebouwd graag met u. Wij laten u zien hoe de regelgeving op dit gebied voortdurend wijzigt en hoe dat in de praktijk voor u uitpakt.

Interesse? Kom dan naar ons seminar “Ontslag, goed geregeld!” Op woensdag 31 januari a.s. vanaf 14.30 uur tot 18.00 uur op ons kantoor in Maastricht, waarvoor wij u bij deze van harte uitnodigen.

Veel ondernemers hebben koudwatervrees om een ontslagprocedure te beginnen. Omdat ze niet weten hoe. Niet nodig. Wij laten u zien hoe je ontslag op de juiste manier aanpakt, aan de hand van praktijkvoorbeelden en tips. Want ontslag is iets dat je zelf goed kunt regelen. Belangrijk is vooral: laat de boel niet op zijn beloop, maar trek tijdig aan de bel voor advies en hulp. Stuur gerust vooraf een voorval uit uw dagelijkse praktijk in die tijdens het seminar aan de orde kan worden gesteld.

Graag tot 31 januari! «

Het programma voor het seminar:
14.30 uur: ontvangst met koffie/thee en vlaai
15.00 uur: introductie en voordracht mr. Ruud Gijsen
16.00 uur: plenaire bespreking praktijkvoorbeelden
16.45 uur: vragenrondje en afronding
17.00 uur: borrel
18.00 uur: einde

Inschrijven?
Schrijf u nu kosteloos in voor het seminar, via de volgende contactgegevens.
Frank Sanders: f.sanders@ondernemersbelang.nl of bel 0512- 745 222

Ruud Gijsen
www.advocatenkantoorgijsen.nl

Tekst: René van Zandvoort / Fotografie: Marcel van Hoorn

 

Onze partners