Gepubliceerd op 11 december 2017

Bijna vijftig jaar ervaring met bouwprojecten

Konandal is al sinds vele jaren een vaste partner van Schüco International KG en biedt dan ook het volledige programma aan. Hiermee wordt sterk op de uiteenlopende wensen van de architect of opdrachtgever ingespeeld en zijn speciale constructies eerder regel dan uitzondering.

Konandal heeft bijna vijftig jaar ervaring met bouwprojecten in verschillende marktsegmenten; het bedrijf heeft projecten uitgevoerd voor zowel grote als kleinere architectenbureaus, aannemersbedrijven en particulieren, ook in het buitenland. Van bankgebouw tot school en van seniorenwoningen tot representatieve kantoren. Door de ruime ervaring en de flexibele instelling is Konandal voor uiteenlopende projecten de betrouwbare keuze. De kwaliteit van het bedrijf, van werkvoorbereiding tot offerte en van productie tot montage en after-sales-service staat hoog aangeschreven.

Energy2 NU
Het motto van Schüco is Energy2 NU: nu kiezen voor Energie besparen en Energie winnen. Konandal sluit zich hier volledig bij aan en het realiseren van duurzame gebouwen is dan ook de voornaamste doelstelling.

Daarbij voldoen alle producten aan de strengste eisen als het gaat om thermische isolatie, veiligheid, comfort en duurzaamheid. Dat bij het ontwerpen van de systemen daarnaast ook alle aandacht wordt besteed aan het design en de vormgeving spreekt bij Konandal voor zich.

Wensen
Met de vele wensen van de klant wordt door het Brabantse bedrijf in hoge mate rekening gehouden, terwijl het praktische advies en de vakkennis zonder uitzondering leidt tot een lange en duurzame samenwerking.

Groei
Nazorg en service, het direct oplossen van elektrische of mechanische storingen is voor Konandal vanzelfsprekend. Het bedrijf heeft recentelijk de capaciteit aanzienlijk verder vergroot door te investeren in moderne productiemiddelen en vakbekwaam personeel. Juist in een stagnerende markt verwacht Konandal een gezonde groei door te maken.

Het bedrijf speelt hier tijdig in om de stijgende vraag te kunnen beantwoorden en om met name meerdere grote projecten tegelijkertijd uit te kunnen voeren. Uiteraard met behoud van de hoge mate van service, kwaliteit en betrouwbaarheid! «

www.konandal.nl


Onze partners