Gepubliceerd op 1 januari 2019

Uitnodiging rondetafelgesprek: “vrouwen aan de top in het bedrijfsleven”

Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan het rondetafelgesprek over “Vrouwen aan de top in het bedrijfsleven ” op een hele bijzondere locatie.

Meer informatie over de ronde tafels:
Datum: 21 februari 2019
Tijdstip: 10.00 – 12.00
Locatie: volgt z.s.m.
Een rondetafelgesprek in de regio’s Noord-Brabant & Utrecht

Voor wie is de ronde tafel bedoeld?
Voor alle vrouwen met een management- en/of directiefunctie die trots zijn op de manier waarop zij aan de top zijn gekomen en de ervaring willen delen aan ondernemend Nederland.
Naast het verslag van dit uitzonderlijke rondetafelgesprek mag u ook een bedrijfsreportage van uw onderneming aanleveren die wij op 8 maart 2019 mee zullen sturen in deze special.

8 MAART 2019
Afbeeldingsresultaat voor internationale vrouwendag 8 maart

Hoe werkt een ronde tafel?
Wat is úw ondernemende antwoord als u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een rondetafelgesprek waar u andere ondernemers ontmoet die u een stukje inspiratie brengen, die nieuwe inzichten delen en die graag deel willen uitmaken van uw netwerk?

Ondernemers en/of beleidsmakers (maximaal 8 tafeldeelnemers) praten over een actueel onderwerp, regionale ontwikkeling(en) en problematiek binnen hun vakgebied. Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft. Iedere tafeldeelnemer mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen. Dit artikel wordt verstuurd via onze digitale Nieuwsbrief in de Regio naar zo’n 5.000 e-mailadressen op directie- en managementniveau.

Het eindresultaat?
De deelnemers gaan naar huis met verrassende inzichten en invalshoeken, die inspiratie opleveren om hun eigen ondernemerschap verder vorm te geven en te optimaliseren. Daarnaast wordt er een uitgebreide reportage van het rondetafelgesprek meegenomen in onze digitale dedicated nieuwsbrief in de regio.

Hierin zal het 1e artikel het verslag van de ronde tafel zijn, gevolgd door advertorials/ bedrijfsreportages/ interviews van de deelnemers. Wilt u een keer deelnemen of een ronde tafel organiseren?! Reserveer dan tijdig. Deelname aan het rondetafelgesprek is kosteloos bij afname van een media-uiting.

Meer informatie over de ronde tafels:

Hoe ziet een Rondetafelgesprek bij Hét Ondernemersbelang eruit?

Indien u deel wilt nemen aan de ronde tafel, dan heb ik voor u 2 opties:

Optie A.

Deelname ronde tafel
Verslag ronde tafel in een dedicated nieuwsbrief
Artikel zelf aanleveren voor in de dedicated nieuwsbrief
Deling van verslag ronde tafel + uw artikel op onze kennisbank + social media
Investering: € 495,- ex btw

Optie B.
Deelname ronde tafel
Verslag ronde tafel in een dedicated nieuwsbrief
Artikel inclusief journalist en fotograaf op locatie voor een bedrijfsreportage (all-in)
Deling van verslag ronde tafel + uw artikel op onze kennisbank + social media
Investering: € 750,- ex btw

Opgeven kan bij:
Albert Sliedrecht
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl
Telefoon: 0512 – 74 52 23

Onze partners