Samenwerking en communicatie is de ‘key’ om logistieke vraagstukken succesvol te laten verlopen

Samenwerken/de handen ineenslaan met de juiste communicatie is volgens directeur Huub Beurskens essentieel in de huidige complexe logistieke situatie. Daar de Economie behoorlijk aan is getrokken, merkt men dat de markt behoorlijk van slag is. De vraag en aanbod van vrachten en de mogelijkheden om het te transporteren liggen mijlenver uit elkaar.

samenwerking en communicatieHet bieden van logistieke oplossingen omvat anno 2017 veel meer dan een lading van A naar B vervoeren weet Huub Beurskens. Alles draait om flexibiliteit, betrouwbaarheid en tailor- made oplossingen. Dat vereist een groot aanpassings- en inlevingsvermogen, flexibiliteit maar ook creativiteit. Dit alles dient gepaard te gaan met nauwkeurige samenwerkingsverbanden en de juiste communicatie.

Samenwerken is ‘key’
Door een optimaal screeningsproces werkt @ded Logistics nauwkeurig samen met een aantal transporteurs die dezelfde competenties uitstralen. Wederzijds vertrouwen is de basis van optimale logistieke samenwerking. De core business van het bedrijf bestaat voor 65 % uit het transporteren van en naar Frankrijk. Veel andere logistieke bedrijven zien Frankrijk nog altijd als een moeilijk/gesloten en beschermend land. Veel leveradressen willen enkel na afspraak en op tijdsvensters beleverd worden. Met onze strategische partners hebben we hierover duidelijke afspraken gemaakt. @ded Logistics BV verzorgt niet alleen zendingen voor het mkb maar ook voor grote retailers zoals Action, Carrefour, Amazon & Rexell. Door de kennis die wij door de jaren heen vergaard hebben kunnen wij ons onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten, aldus Huub Beurskens.De werkwijze op Frankrijk verschilt ook ten opzichte van andere logistieke dienstverleners. Onze klanten zitten voornamelijk in Nederland en het Ruhrgebied. De zendingen worden hier opgehaald en gaan naar het depot van waaruit deze direct door gaan naar de eindontvanger in Frankrijk. Er wordt dus maar een HUB aangedaan wat resulteert in kortere transittijden en minder beschadigingen en manco’s.Ook de mogelijkheden voor fijnmazige en stadsdistributie zijn aanwezig. Hier maken wij gebruik van een netwerk dat bestaat uit een aantal kleine geselecteerde transporteurs die de handen in elkaar geslagen hebben. Zo vermijden we dat we in de gigantisch grotere netwerken een nummertje zijn. We hebben dan meer grip op de zending en kunnen zo de flexibiliteit en kwaliteit waarborgen.Buiten Frankrijk heeft @ded Logistics BV hun focus liggen op de landen Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië & het United Kingdom. Ook hier heeft men dagelijkse meerdere vertrekken.

“Ons doel is telkens weer om een innovatieve totaaloplossing te creëren tegen de best mogelijk, competitieve prijs”

De naam @ded: De letters zijn een acroniem voor onze kernwaarden en diensten. @ded Value, Direct Transport, European distribution & Domestic transport.

Onze visie
Wij zijn het verlengstuk van de klant. Dat zegt natuurlijk iedere transport-onderneming. Maar wat je zegt, moet je ook waarmaken. Wij kunnen dat omdat we beschikken over de juiste partners en de juiste medewerkers; Mensen die hun job uitvoeren alsof ze zelfstandig ondernemer zijn met alle bijhorende uitdagingen en verantwoordelijkheden.

oplossing
De oplossing is; maatwerk leveren. Coöperatief werken en alle aanwezige kennis, krachten en competenties bundelen om het doel te bereiken. Nee = geen optie. De enige optie is: luisteren naar de wens van de klant en eerlijk aangeven wat de mogelijkheden zijn. Een klant met een kluitje in het riet sturen…. Dat kennen wij niet. «

@ded Logistics BV
Parlevinkerweg 1, 5928 NV Venlo
Telefoon 077 – 396 70 84 / 06 – 394 664 87
E-mail huub.beurskens@added-logistics.nl
www.added-logistics.nl

Fotografie: Sjef Frijns

Onze partners