Gepubliceerd op 27 mei 2020

De Clercq Advocaten Notariaat ontwikkelt tool voor ondernemingen

Na maanden van ‘intelligente lockdown’ wordt langzaam duidelijk hoe groot de economische schade van de coronacrisis in Nederland is. Op veel ondernemingen en instellingen heeft deze onzekere tijd een enorme impact. De overheid heeft een nieuw pakket aan noodmaatregelen ingezet. Helaas zal dat niet voor iedereen voldoende zijn om het hoofd boven water te houden of kan dit pakket uitsluitend met een reorganisatie of herstructurering de toekomst van de onderneming zeker stellen. Ondernemers is bovendien gevraagd om ‘zich aan te passen’ aan de nieuwe economie. Hoe en op welke wijze een aanpassing of herstructurering kan worden gerealiseerd, is vaak onduidelijk. Wat zijn de (andere) mogelijkheden en welke kansen liggen er?

Om ondernemers, aandeelhouders, bestuurders en ondernemingsraden te helpen, heeft het herstructureringsteam van De Clercq Advocaten Notariaat een tool ontwikkeld. Door het invullen van een aantal vragen verschijnen direct tips en aandachtspunten voor de situatie van uw onderneming.  Met deze praktische handvatten kan de onderneming direct aan de slag  Ook helpen de aandachtspunten gedachten te vormen over de gewenste (juridische) structuur van de onderneming zodat risico’s kunnen worden verkleind én kansen kunnen worden benut.

Voor meer achtergrondinformatie kan ook het whitepaper Herstructurering worden gedownload. Of stel uw vragen direct via de chatfunctie. De tool, het whitepaper en de chat zijn vanaf nu te vinden op: www.declercq.com/herstructureringen.

De Clercq Advocaten Notariaat

mrs. Sacha Krekel / Renate Vink-Dijkstra
T    +31 (0)71 581 53 00
E    s.krekel@declercq.com / r.vink-dijkstra@declercq.com
I     www.declercq.com

Onze partners