Gepubliceerd op 18 oktober 2019

Cascade: Het podium voor uw evenement

Dankzij de prachtige zalen, het gezellige grandcafé BOVEN én de sfeervolle theaterzaal is Cascade een van de meest bijzondere en inspirerende evenementenlocaties in de Drechtsteden. Van groot congres tot kleinschalige vergadering; Cascade biedt veelzijdige mogelijkheden voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Of verras uw relaties en medewerkers eens met een onvergetelijk avondje uit!

Heeft u wat te vieren en bent u van plan een personeelsfeest of bedrijfsuitje te organiseren? Of zoekt u naar een originele manier om uw zakenrelaties te ontvangen? Cascade helpt u graag met de invulling van een speciale dag of avond waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken. Want hoe leuk is het om met elkaar te genieten van een mooie voorstelling of bijzondere film in het theater?
Zeker in combinatie met de horecamogelijkheden wordt elk gezamenlijk theaterbezoek extra feestelijk. U kunt met uw gasten heerlijk dineren voor aanvang van de voorstelling, of na afloop gezellig napraten tijdens een afsluitende borrel.

Theaterseizoen 2019/2020

Het nieuwe theaterseizoen start in september; het complete theaterprogramma van Cascade staat nu echter al online (www.theater-cascade.nl) zodat u een keuze kunt maken uit het gevarieerde aanbod. Met grote cabaretiers als Roué Verveer, Sara Kroos en Javier Guzman die garant staan voor een avondje heerlijk lachen. En niet te vergeten Huub Stapel, Karin Bloemen en Martijn Koning die de oudejaarsconference voor zijn rekening neemt. Veldhuis & Kemper keren ook dit seizoen terug, daarnaast is er volop jong theatertalent te bewonderen als Rayen Panday en Marlijn Weerdenburg. Ook voor muziekliefhebbers valt er genoeg te genieten, onder andere zangeres Do, de veelzijdige Angela Groothuizen en saxofonist Hans Dulfer. De Cry Me A River band zorgt voor een knallende seizoenafsluiter met een eerbetoon aan legende Joe Cocker.

Uw eigen podium

In de theaterzaal kunt u met uw gezelschap genieten van alle mooie voorstellingen die op het toneel te zien zijn, maar Cascade kan ook úw podium zijn. Voor de lancering van een nieuw product, presentatie van de jaarcijfers of een geweldig jubileumfeest compleet met live muziek of dj.
De diversiteit van de locatie leent zich voor uiteenlopende evenementen. Behalve in de tien verschillende zalen zijn ook in de theaterzaal, dankzij de inschuifbare tribune, diverse zaalopstellingen mogelijk.
Bij Cascade huurt u niet alleen de locatie; ook voor catering, techniek en desgewenst beveiligers wordt gezorgd. De sfeervolle ambiance en gastvrije ontvangst door de medewerkers dragen zeker bij aan het succes van uw bijeenkomst of feest.

Heeft u meer informatie of deskundig advies nodig? Neem gerust vrijblijvend contact op met planner/evenementencoördinator Aafke van de Peppel-Vonk, zij helpt u graag verder. U kunt haar bereiken via 078-6819230 of stuur een e-mail naar: a.vdpeppel@stichting-cascade.nl 

Onze partners