Gepubliceerd op 26 november 2019

Vergelijken loont: zo vind je de beste bedrijfsverzekeringen

De beste bedrijfsverzekeringen vinden en niet langer te veel betalen voor de dekkingen die je nodig hebt? Tegenwoordig kan dat via een onafhankelijke vergelijker, speciaal voor bedrijven. Via een alles-in-één-pakket, met één aanspreekpunt, waarbij je verzekeringen bij méérdere verzekeraars kunnen lopen. Dit kan tot wel 40% premievoordeel opleveren.

Niets zo belangrijk als goede bedrijfsverzekeringen, waarmee je voorkomt dat jouw bedrijf door een onverwachte tegenvaller in de problemen komt. Maar, hoe houd je die betaalbaar en welke dekking(en) heb je eigenlijk nodig? Vergelijken loont, omdat je een scherpere premie betaalt voor een verzekering die past bij jouw bedrijf.

Steeds meer ondernemers ontdekken online de belangrijke dekkingen voor hun bedrijf. Hierbij is het belangrijk dat dit goed afgestemd is op de risico’s die ondernemers lopen, inclusief persoonlijk advies én met een scherpere premie dan ze voorheen betaalden. Belangrijke voordelen van vergelijken met persoonlijke ondersteuning, iets dat niet meer is voorbehouden aan alleen particulieren. Ook de verzekeringen voor ondernemers kan je nu eenvoudig online laten vergelijken en afsluiten, waardoor het mogelijk is om die op een rij te zetten. Overzichtelijk en transparant, inclusief de kosten waar je rekening mee dient te houden. In Nederland biedt Yezzer deze mogelijkheden als verzekeringsplatform voor ondernemers. Bijvoorbeeld voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, net als voor de bedrijfsaansprakelijkheid, rechtsbijstand, cyberrisico’s, verzuimdekkingen en andere polissen.

Twee voordelen: premie en dekking

Het vergelijken van verzekeringen voor ondernemers levert twee belangrijke voordelen op:
• Scherpe premie
• Goede dekking door advies op maat

Scherpe premie

Een goede ondernemer weet: een besparing is de eerste verdienste. Iedere euro die je minder uitgeeft komt direct ten goede aan de winst. Een besparing levert direct geld op, terwijl je van extra omzet eerst de (inkoop)kosten nog moet aftrekken. De beste manier om geld over te houden als het gaat om goede verzekeringen voor jouw bedrijf? Een scherpere premie betalen, het liefst mét een betere dekking. Het is één van de voordelen van het online vergelijken van de mogelijkheden, waarmee je eenvoudig ziet waar je aan toe bent en wat er mogelijk is. Door partijen te vergelijken kan je tot 40% op je premie besparen.

Let op: een bedrijfsverzekering is pas echt goedkoop als de dekking goed bij jouw bedrijf past. Niemand heeft iets aan een lage premie voor een verzekering die niet uitkeert als er een keer wat aan de hand is.

De beste manier om verzekeringen te vergelijken? Bepaal eerst welke dekking je nodig hebt, aan de hand van de risico’s die je als bedrijf loopt. Zodra je daar een goed beeld van hebt, kun je daar online de geschikte verzekeringen bij vinden. Je kan dit ook laten doen door een partij als Yezzer. Vergelijk de verzekeringen op basis van hun premie en voorwaarden, zodat je de laagste prijs betaalt voor een dekking die goed bij jouw organisatie past. Op die manier weet je zeker dat je op de polis kunt vertrouwen als er onverhoopt een keer wat aan de hand is.

Goede dekking door advies op maat

Persoonlijke verzekeringen vergelijken kunnen we allemaal, maar hoe moet dat voor jouw bedrijf? Het is een veelgehoorde vraag bij ondernemers, die vaak nog niet goed weten dat ook zij online uitstekend terecht kunnen. Inclusief persoonlijk advies, bijvoorbeeld door mee te denken over de belangrijke risico’s voor jouw bedrijf en de goede dekking daarbij. Wist je bijvoorbeeld dat een aanval met ransomware jouw onderneming plat kan leggen? En dat je de kosten voor zowel het crisismanagement als eigen schade aan de systemen kunt laten dekken? Het is een belangrijke polis met dekking voor bijvoorbeeld cyberdiefstal, digitale afpersing en het hacken van telefoons.

Om goed te vergelijken op premie en dekking zijn er experts in zakelijke verzekeringen beschikbaar. Die kijken goed naar jouw bedrijf, de manier waarop je zaken doet en de risico’s die je daardoor loopt. Gaat het om aansprakelijkheid, bedrijfsaansprakelijkheid of om beroepsaansprakelijkheid? En hoe houd je die drie eigenlijk goed uit elkaar binnen de dekkingen voor bedrijven? Het zijn belangrijke vragen, voordat je een goede vergelijking kunt maken. Door daar met een expert naar te kijken krijg jij het advies dat je nodig hebt. Het is de beste manier om de vergelijker te gebruiken en op die manier de ideale polis te vinden.

Onafhankelijke vergelijker

Waar je als ondernemer naar op zoek bent is een onafhankelijke partij die vergelijkt en adviseert. Op die manier profiteer je van 3 belangrijke voordelen:

  • Ruime keuze
    Ken je alle (zakelijke) verzekeraars waar je terecht kunt? Veel ondernemers kennen de dekkingen bij ASR, REAAL en Nationale Nederlanden. Kende je daarnaast het bestaan van grote partijen als CHUBB, HDI en AIG? Met een online vergelijker ontdek je het volledige aanbod, waardoor je geen belangrijke polissen en aanbieders over het hoofd zal zien.
  • Persoonlijk advies
    Een vergelijking door een onafhankelijke partij laat je zien welk aanbod er beschikbaar is en kan je daar bovendien persoonlijk over adviseren. Door goed te kijken naar de dekkingen die je al hebt, de risico’s die je loopt en waar het op dit moment aan ontbreekt. Op basis van jouw bedrijf en het beschikbare aanbod, net als dankzij de ervaring voor duizenden andere ondernemers.
  • Alles in 1 pakket
    Je kunt een pakket samenstellen met alle verzekeringen, steeds afgesloten bij de meest geschikte verzekeraar voor die specifieke dekking. Veel ondernemers willen alles het liefst onder één dak bij dezelfde verzekeraar, maar betalen daardoor te veel voor hun polissen. Met een onafhankelijke partij die ruime keus in verzekeringen biedt kan je wel alles bij 1 partij onderbrengen, heb je ook één aanspreekpunt, terwijl de verzekeringen bij verschillende verzekeraars kunnen lopen.

Een onafhankelijke partij voor bedrijfsverzekeringen kan je bovendien veel meer vertellen over de risico’s die je loopt als ondernemer. Zowel om die te verzekeren als om problemen preventief te voorkomen, bijvoorbeeld door jouw systemen en werkwijze op een andere manier in te richten.

Yezzer: zelfverzekerd ondernemen

Yezzer is een onafhankelijke partner voor bedrijfsverzekeringen. Yezzer werkt online en persoonlijk. Zij bieden op die manier zekerheid voor alle ondernemers. Jij profiteert van een scherpe premie voor een goede dekking, inclusief het persoonlijke advies dat je daarbij nodig hebt. Daarnaast krijgen Yezzer klanten gratis toegang tot preventieve diensten en online trainingen voor ondernemers. Laat een alles-in-één-pakket samenstellen met dekkingen van de beste verzekeraars en zorg er vanuit de ruime keuze voor dat je goed verzekerd bent. De beste manier om jouw dekkingen vanuit één contactpersoon goed te regelen, zodat je maximale zekerheid ervaart en daar minimaal omkijken naar hebt.

Onze partners