Gepubliceerd op 11 februari 2020

Het MKB Financiering Event voor ondernemers.

Drie ‘alternatieve’ financiers slaan de handen ineen en organiseren in samenwerking met inspirerende kennispartners op woensdag 11 maart 2020 een uniek event over alternatieve (non-bancaire) financiering voor ondernemers.

Speciaal voor ondernemend Nederland

Ondernemers kunnen deze middag aanschuiven bij Kanaal30. Hier komen ze meer te weten over verschillende financieringsmogelijkheden, er worden kennissessies en interactieve workshops over financiering gegeven en er is een infomarkt waar ze zich goed kunt laten informeren door een van de aanwezige financiers of financieel adviseurs.

Financiering anno 2020

Het financieringslandschap voor ondernemers is continu in beweging. Financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende producten. Dit zorgt voor tal van mogelijkheden voor de ondernemer maar helaas weten veel ondernemers de weg naar alternatieve financiering nog altijd lastig te vinden. Alternatieve financiers kunnen de flexibiliteit en snelheid in financieringsaanvragen bieden waar ondernemers vandaag de dag behoefte aan hebben.

Kennispartners

Dit event  wordt georganiseerd  in samenwerking met ONL voor Ondernemers en Stichting MKB Financiering. De mogelijkheden van alternatieve financiering voor het MKB vormen een belangrijk speerpunt voor deze partijen, maar ook voor de politiek. Zo presenteerde Mona Keijzer afgelopen jaar het MKB-Actieplan, waarvan non-bancaire financiering voor het MKB een belangrijk onderdeel uitmaakt, en gaf zij het startschot aan ‘Stichting MKB Financiering’ dat het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de komende jaren ondersteunt. Spotcap, Qredits en Voldaan zijn (founding) members van deze stichting. Stichting MKB Financiering zet zich in voor de professionalisering van de (alternatieve) financiering sector en meer kennis over en verbreding in alternatieve financiering voor het MKB.

Over de kennissessie

Datum:                         Woensdag 11 maart 2020
Tijd:                              13:00 – 17:15 uur
Locatie:                        Kanaal30, Kanaalweg 30 3526 KM Utrecht
Deelname:                   Gratis en u kunt zich hier aanmelden voor het event.
Sprekers:
Ronald Kleverlaan – Stichting MKB Financiering  |  Hans van Biesheuvel ONL voor Ondernemers Qredits | Voldaan en Spotcap