Gepubliceerd op 24 juni 2020

Zakelijke producten en diensten in jouw regio

MediaMarkt Zakelijk Noord-Nederland

De juiste apparatuur voor jouw onderneming vinden en plaatsen, kost veel tijd en kan veel makkelijker dan je denkt. Met een regionale accountmanager biedt de grootste winkelketen voor consumentenelektronica in Europa jou een oplossing op maat.

MediaMarkt Zakelijk is de partner voor het MKB en de grootzakelijke markt in Nederland. Wij bieden onze zakelijke klanten gepersonaliseerde ondersteuning en advies bij aanschaf en installatie van diverse producten en relevante services. Persoonlijk contact vinden wij hierbij een belangrijke factor. Daarom krijg je als zakelijke klant een persoonlijke MediaMarkt-accountmanager tot jouw beschikking. Deze accountmanager helpt jou bij het vinden van de juiste producten en services voor op kantoor, buiten kantoor of in de zorg en horeca. Zo ook in de regio Noord-Nederland.

MediaMarkt Zakelijk in de regio Noord-Nederland

In de regio Noord-Nederland is er een MediaMarkt-accountmanager aanwezig in de MediaMarkt-winkel in Leeuwarden. Deze accountmanager staat klaar om jou alles te vertellen over de diverse mogelijkheden en oplossingen die we jou en jouw bedrijf bieden. Momenteel is er bijvoorbeeld veel vraag naar het inrichten van thuiswerkplekken, maar er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden.

Wil je jouw medewerkers voorzien van ergonomische werkplekken met nieuwe laptops, tablets en computers? Wil je een vergaderruimte inrichten met videobelmogelijkheden of wil jouw wachtruimte voorzien van grote displays en een volautomaat koffiemachine? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres en voorzien we jou vrijblijvend van alle nodige informatie en opties.

Wij begrijpen als geen ander dat sommige oplossingen iets extra’s vereisen. Zo ook de MediaMarkt-accountmanager in Leeuwarden. Toen deze op een gegeven donderdag het verzoek kreeg om op vrijdag een MacBook te leveren, is hij direct aan de slag gegaan voor de klant. Het product was online echter niet meer voorradig, maar gelukkig nog wel te vinden in een MediaMarkt-winkel. De accountmanager is op zijn beurt naar deze winkel toegegaan om het product op te halen en heeft het persoonlijk afgeleverd bij de klant. Zo kon de klant probleemloos weer verder met haar werk.

Andere voordelen van MediaMarkt Zakelijk

Bij MediaMarkt ontvang je altijd twee jaar garantie met de mogelijkheid tot uitbreiding. Ook heb je de optie om oude laptops, smartphones en tablets in te ruilen en zijn er diverse betalingsmogelijkheden, zoals achteraf betalen. Daarnaast bieden we hulp bij het aansluiten van jouw mobiele apparaten op de grootste telecomnetwerken in Nederland. Ook zijn wij gelicenseerd verkoper van de professionele line-up van Apple, Dell, HP en Lenovo, waardoor we producten van de beste kwaliteit leveren. We denken van de oriëntatie tot aan de implementatie met jou mee en zorgen dat jij en jouw medewerkers direct aan de slag kunnen.

In de toekomst zullen steeds meer MediaMarkt-winkels beschikken over een persoonlijke accountmanager voor ondernemers. Voor al jouw zakelijke vragen kun je ook terecht in al onze andere winkels en servicepunten binnen Nederland of bij jou in de regio.

Wil jij als ondernemer gebruikmaken van MediaMarkt Zakelijk? Check dan mediamarkt.nl/zakelijk of neem vrijblijvend contact op met jouw persoonlijke accountmanager via de onderstaande gegevens.

Telefoonnummer: 088 – 46 40 410 (op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur)

Email-adres: zakelijk@mediamarkt.nl