Gepubliceerd op 21 februari 2018

Wil jij succesvol een bedrijf overnemen?

Denk je er over om een bedrijf over te nemen? En ben je in verwarring door alle formules en termen die worden gebruikt door de adviseurs van de verkoper? Je vraagt je waarschijnlijk ook af of wat het bedrijf eigenlijk waard is en wat de risico’s zijn.

Een overname doe je niet dagelijks en het is best spannend. De verkoper heeft met zijn adviseurs de overname voorbereid, maar jij staat er helemaal alleen voor. En dat bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Er komt veel op je af en je kunt je geen missers veroorloven. Ik zie vaak dat de overnamedeal niet goed uitpakt voor de koper. En dat kan gigantische gevolgen hebben voor jou en je plannen.

Om je goed voor te bereiden op de overname geef ik voor een select gezelschap van maximaal 10 personen de workshop ‘De succesvolle overname’. In deze workshop krijg je niet alleen inzicht in het overnameproces maar ook in de waarde van een bedrijf, de valkuilen en hoe je die valkuilen kunt vermijden. Na afloop van de workshop wordt er een overname-scangesprek met jou gepland waarbij jouw overnameplannen worden doorgenomen.

Wil jij een bedrijf succesvol overnemen dan is deze workshop, inclusief het overname-scangesprek, een must.

De workshops zijn gepland op 24 april en 26 april 2018.
Wil je je inschrijven voor deze workshop dan kan dit via www.ooregisseur.nl/succesvolle-overname, er zijn een beperkt aantal plaatsen.

In de workshop is interactief en geeft voldoende ruimte om in te gaan op vragen.
Na de workshop zal een overname-scangesprek worden ingepland waarbij dieper op jouw persoonlijke overnamecasus kan worden ingegaan.

Na de workshop weet je:
·         Hoe de fasen in het overnameproces elkaar opvolgen.
·         Welke vragen je zou moeten stellen en/of informatie je zou moeten krijgen.
·         Hoe de waarde van een bedrijf moet worden bepaald.
·         Welke valkuilen je moet vermijden en risico’s je zou moeten afdekken.
·         Welke voorwaarden je moeten stellen bij de overname van het bedrijf.

Wil je een bedrijf met succes overnemen schrijf dan in via www.ooregisseur.nl/succesvolle-overname. Een succesvolle overname begint met een goede voorbereiding en goed inzicht.