Gepubliceerd op 5 juni 2019

Welke uitstraling gebruik jij?

Ieder bedrijf heeft wel eens een presentatie, beurs of wil zijn of haar bedrijf graag laten opvallen met vlaggen of een spandoek. Voor de juiste uitstraling van jouw bedrijf speelt kwaliteit een belangrijke rol.

Snelle online boekstraat

De vernieuwde webshop van Spandoekkerij.nl biedt een compleet nieuwe boekstraat, waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat. “Voor de klant is het bestellen van presentatiemiddelen echt eenvoudig!” aldus Klaas Slager, eigenaar Spandoekerij.nl. “Dat was één van de belangrijkste speerpunten tijdens de ontwikkeling van de nieuwe boekstraat. Op de vorige webshop werkten wij enkel met een offerteformulier. Vaak was er wel drie keer contact voordat een opdracht definitief geplaatst werd.” De eerste periode is succesvol, een groei van de opdrachten bewijst de waardevolle investering in de boekstraat.

Kwaliteit voor de scherpste prijs

Afgezien van de scherpste prijs, bieden wij van bijna alle producten een standaard en een zeer hoge kwaliteit aan. Klaas Slager: “Met ons andere bedrijf, Slager Brand + Event Support, hebben wij jarenlange ervaring met het opzetten van dranghekken, start- en finishbogen. Voor grote organisaties zoals Univé, het concertgebouw in Amsterdam, de gemeente Rotterdam en de provincie Drenthe, verzorgen wij de complete branding tijdens evenementen. Wij zijn verantwoordelijk voor levering, plaatsing en opslag van alle materialen. Hierdoor heeft Spandoekkerij.nl de juiste kennis in huis om iedere klant te voorzien van het beste productadvies. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, ook wat betreft onderhoud, reiniging. Met dit punt onderscheiden wij ons van alle andere webshops, wij hebben de kennis en ervaring in huis.”

Totaalleverancier voor uw promotiemateriaal

Spandoekkerij.nl helpt graag met het maken van gepersonaliseerd promotiemateriaal. Naast het advies, bedrukken en leveren van spandoeken, vlaggen, presentatiewanden en meer bieden wij naar wens ook ontwerpadvies. Van de hulp bij de opmaak van de bestanden, tot enkel de bestandscontrole en eventueel de montage van de reclamedragers bij levering.

Online voordelig en snel spandoeken, vlaggen, hekwerkbanners, presentatiewanden en nog veel meer presentatiemiddelen bestellen kan eenvoudig in de geheel vernieuwde webshop van Spandoekkerij.nl