Gepubliceerd op 29 mei 2019

Voorzitterswisseling bij Friese Exportclub

Na een bestuursperiode van 12 jaar, waarvan 8 jaar als voorzitter van de Friese Exportclub heeft Greta Jager-Smit, gisteren tijdens de algemene ledenvergadering, de bestuurshamer overgedragen aan Harm Munneke, managing director van Autonational in IJlst.

Tijdens de algemene ledenvergadering, gehouden op 28 mei jl. hebben de leden afscheid genomen van de oude voorzitter en kennis gemaakt met de nieuwe voorzitter.

De Friese Exportclub is de oudste netwerkclub voor internationaal werkende bedrijven. De behoefte aan netwerken, het delen van kennis met elkaar, is de laatste tijd weer groeiende. Naast de vluchtige contacten via de digitale snelweg is het hebben van contacten met een collega-ondernemer in de directe omgeving waardevol.

De Friese Exportclub organiseert meerdere bijeenkomsten in diverse vormen om deze contacten mogelijk te maken, om elkaar beter te leren kennen, om kennis met elkaar te delen, maar ook om gezamenlijk nieuwe kennis op te doen. Met het grote evenement Meet the Northern Industry worden de bedrijven in contact gebracht met ons buitenlandnetwerk.

Netwerken is van alle tijden en in de basis altijd gelijk blijven, het gaat om het echte contact. Voor de Friese Exportclub zijn dit de contacten van de bedrijven bij ons in de regio, om de hoek!

Daarom zeggen wij: Think Global, Act Local !!

Voor meer informatie:
Greta Jager-Smit
GJSsupport
06 51 83 41 31
E-mail: g.jager-smit@gjssupport.nl

Harm Munneke
Managing director Autonational – IJlst
06 23 43 12 17
E-mail: h.munneke@autonational.com