Gepubliceerd op 25 juni 2018

Uw website op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een website, maar wil je er eentje die net even wat anders is dan alle anderen? Het is aanbevolen om een unieke website te maken, als je uitgaat van een standaard lay-out dan wordt het door veel mensen herkend en kun je, je een stuk minder goed onderscheiden van de concurrentie.

Een goede website maken begint bovendien met een goed idee, dit moet eerst vormgegeven worden. Internetmarketingbureau Friks uit Leeuwarden helpt u met het gehele traject, van begin tot eind. Van brainstormen over een goed idee, tot de oplevering van een hoge kwaliteit website die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook aan alle eisen van deze tijd.

Waar moet een website hedendaags aan voldoen?

Vroeger was het nog vrij eenvoudig om een eigen website te maken. In de meeste gevallen kon je het dus zelf doen, in andere gevallen kende je wel iemand die hier handig mee was. Tegenwoordig is er wel wat meer nodig om een website te maken die niet alleen goed te vinden is, maar ook de juiste conversie oplevert, dit houdt in dat mensen contact opnemen of een bestelling plaatsen bijvoorbeeld. Een paar jaar geleden is de mobiele revolutie begonnen, op internet marketinggebied houdt dit in dat alle websites en ook webwinkels mobiel vriendelijk moeten zijn, nog een belangrijk punt om rekening mee te houden dus.

Aanvullende diensten om uw website vindbaar te maken

Om te zorgen dat uw nieuwe website goed gevonden worden door potentiële klanten, hebben wij ons eigen marketing team met diverse specialisten op het gebied van verschillende disciplines. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het adverteren op internet en het zorgen voor de juiste zoekmachine-optimalisatie. We maken uw website SEO-gereed en zorgen dat de pagina’s steeds hoger komen in Google door middel van linkbuilding.

Website laten maken in Friesland

Speciaal voor ondernemers in de regio Friesland bouwen wij daarom voor uw bedrijf een complete website. Volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en werkend op alle apparaten. Dus zoek niet verder om een website te laten maken in uw omgeving, en neem snel contact op! Uiteraard werken wij ook graag op afstand en zijn we tevens beschikbaar voor alle andere ondernemingen in Nederland. Geef uw wensen door en wij gaan aan de slag om een maatwerk website voor u te ontwerpen waar u jaren mee vooruit kunt.