Gepubliceerd op 6 februari 2018

Uitnodiging kick off Circular Economy Challenge

Circulair ondernemen biedt u kansen. Het circulaire model is een motor voor innovatie en een antwoord op toenemende schaarste van grondstoffen. Maar wat betekent het voor uw onderneming of voor u als bestuurder?

Inspiratiesessie

Dat en meer hoort u tijdens de kick off van de Circular Economy Challenge op dinsdag 6 maart 2018 van 14.30 tot 18.00 uur. We nodigen u uit in hartje Den Haag, bij de stadsboerderij Urban Farmers (gevestigd in een oud Philips gebouw), Televisiestraat 2U. In een inspirerende sessie nemen we u mee in de wereld van circulair ondernemen en de kansen voor onze regio. Wij nodigen u van harte uit om er bij te zijn!

Regioscan

KPMG heeft in opdracht van Rabobank Metropool Rotterdam-Den Haag (de Rabobanken Rotterdam, Regio Den Haag, Zuid-Holland Midden, Westland en Leiden-Katwijk) een regioscan gemaakt. Op 6 maart presenteren we u de uitkomsten en ontdekken we hoe we kansen in onze regio kunnen verzilveren. Daarnaast vertellen we over de challenge, wat dit voor u kan betekenen, delen we praktijkervaringen en krijgt u een rondleiding bij Urban Farmers. Op basis van de regioscan gaan we de komende tijd met een aantal ondernemers de challenge aan. KPMG en MVO Nederland ondersteunen hierbij.

Komt u ook?

Aanmelden kan tot en met 1 maart via deze link.