Gepubliceerd op 6 september 2018

Mogelijkheden bij KPN

Wat is KPN?

KPN is een telecombedrijf dat sinds het jaar 1881 Nederland verder helpt op het gebied van technologische vernieuwingen. KPN is een van de organisaties die aan de mijlpalen van de telefonie in Nederland heeft gestaan, zo hebben ze geholpen bij het aanleggen van de eerste telefoonaansluitingen tot het Internet of Things zoals we dat nu kennen.

Wat biedt KPN?
KPN wil haar klanten het leven leuker, vrijer en makkelijker maken door de mensen met elkaar te verbinden. KPN biedt haar (mogelijke)klanten vele verschillende producten en diensten aan. Denk hierbij aan de volgende producten en diensten:

Mobiel
Telefoon abonnementen
Sim Only
Buitenland
Prepaid
4G

Internet
Interactieve TV
Internet
Glasvezel internet

Televisie
Zenderpakketten
Zenderoverzichten
Online tv kijken
Alles-in-1 televisie

Vast bellen
Tarieven
Instellen/aansluiten
Doorschakelen

Administratie
Facturen versturen
Facturen betalen
Wijzigen
Eenmalige betalingen

Bij al die 5 verschillende product- en dienstgroepen zijn er nog verschillende varianten te verkrijgen van de producten of diensten. Met al deze mogelijkheden wil KPN voor iedereen

een passende oplossing bieden. Zo zijn abonnementen zelfstandig samen te stellen of al voor je samengesteld. Het is maar net wat je het prettigste vindt. Ben je toe aan een nieuw abonnement dan is het vaak gunstig om te kijken naar mogelijkheden voor het verlengen van je huidige abonnement. Vaak kunnen er dan ook aanpassingen gedaan worden aan je huidige afname en het kost over het algemeen minder moeite dan overstappen naar een nieuwe aanbieder.

Vrijheid
KPN wil haar klanten vrijheid bieden met de best mogelijk service die er te bieden valt, dit doen ze om de klanten tevreden te houden zodat ze klant blijven of misschien zelfs ambassadeur worden. Om op deze vrijheid in te spelen, is er de mogelijkheid om je mobiel abonnement van KPN te verlengen of aan te passen. Op deze manier kun je je eigen telefoonnummer behouden en voor een scherpe prijs een mooie nieuwe telefoon uitkiezen. Dit kan al vanaf vier maanden voordat het contract afloopt. Wanneer je het lastig vindt om een verlenging te regelen, zijn er verschillende bedrijven die dit allemaal voor je uit handen nemen. In dit geval hoef je alleen je wensen door te geven en het verlengen van je abonnement wordt geregeld!