Gepubliceerd op 23 oktober 2017

Meday Uitzendbureau opent tweede vestiging in IJmuiden

In december a.s. is het alweer vijf jaar geleden dat Meday Uitzendbureau haar deuren opende met een vestiging in Beverwijk. Vanwege een flinke uitbreiding van het klantenbestand ten zuiden van het Noordzeekanaal en een daarmee verband houdende grote groei van het aantal opdrachten, heeft Meday Uitzendbureau haar vestigingennetwerk uitgebreid met een vestiging in IJmuiden.

Op 17 juli jongstleden is Meday geopend midden in het winkelcentrum van IJmuiden op de Lange Nieuwstraat in IJmuiden. (Hoek Velserhof – Lange Nieuwstraat). Een bewuste keuze volgens directeur Jelle Anker, omdat Meday Uitzendbureau laagdrempelig en persoonlijk in contact wil komen met uitzendkrachten uit hun doelgroep lbo/mb-niveau. Dit in tegenstelling tot de landelijke bureaus, die juist hun vestigingennetwerk inkrimpen en inzetten op contacten via de automatisering. “Wij willen voor uitzendkrachten de ‘Huiskamer van de IJmond’, zijn aldus Anker.

Brug slaan
Het openen van een tweede vestiging in IJmuiden heeft ook als doel om, voor uitzendkrachten, een brug te slaan over het Noordzeekanaal.
Hierdoor zal de zogenaamde kruisbestuiving van uitzendkrachten enorm toenemen, hetgeen een positieve weerslag zal hebben op het vervullen van de ingediende vacatures van de relaties uit zowel IJmuiden als Beverwijk.

Markttrend
Meday Uitzendbureau neemt hiermee een voorschot op de markttrend, die stelt dat het aantal ingediende vacatures de komende jaren explosief zal gaan stijgen, waardoor de vraag naar gemotiveerde uitzendkrachten ook enorm zal toenemen. Om deze groei te bewerkstelligen is Tom van Santen aangesteld als vestigingsmanager IJmuiden en gaat Kim Jasperse-Zuijderwijk in deze rol, de vestiging Beverwijk leiden. “Beiden hebben een zeer ruime ervaring in de uitzendbranche en weten als geen ander hoe het werkt in deze bedrijfsbranche”, aldus Anker.

Waterproof
Meday Uitzendbureau is door deze uitbreiding waterproof voor de toekomst! Meday IJmuiden is te bereiken onder nummer 0255-744027. Meday Beverwijk blijft gewoon bereikbaar onder nummer 0251-745009. U zult nog meer bemerken: Meday Uitzendbureau overtreft uw verwachtingen. «

Meday Uitzendbureau
CH
Moensstraat 71
1942 EB Beverwijk
Telefoon 0251 – 74 50 09
E-mail info@meday.nl
www.meday.nl