Gepubliceerd op 3 maart 2019

Masterclass Grip op Burn Out

Als ondernemer heb je mogelijk te maken met overspanningen en Burn-outs bij je medewerkers. En heb je ervaren hoe moeilijk het kan zijn om er grip op te krijgen. Iedereen heeft er een mening over, maar jij bent verantwoordelijk en draait op voor de kosten. Niet alleen de directe kosten, maar ook die van begeleiding en vervanging, kunnen snel oplopen. Je wilt graag weer zelf meer controle over de situatie in plaats van de onzekerheid over het proces van herstel en dus de invulling van werkzaamheden. Dwingende regelgeving over ziekteverzuim en arbeidsvoorwaarden kunnen ervoor zorgen, dat je de regie kwijtraakt. ln deze masterclass leer je grip te krijgen op deze onzekere situatie en krijg je veel meer inzicht in de wijze, waarop je regie kunt voeren op het moment, dat zich een werknemer meldt met Burn-out achtige verschijnselen.

Je hebt geleerd de signalen tijdig te herkennen en wat je kunt doen om te voorkomen, dat iemand ziekteverzuim verlof aanvraagt. Niet onbelangrijk is de wijze van communiceren met medewerkers, bedrijfsartsen, de arbodienst, verzekeringsmaatschappijen en andere betrokkenen. Ook de werkelijk kosten van een Burn-out zijn helder in beeld en bieden zo de gelegenheid tijdig de nodige maatregelen te nemen.

Aanmelden voor deze masterclass. https://www.totaalcoaching.nl/masterclass_grip_op_burn_out.html#masterclass_grip_op_burnout

Mogelijk zijn onderstaande workshops ook interessant:

Workshop Werknemers in nood kosten veel geld

Tijdig signaleren en ingrijpen van (privé)problemen bij medewerkers voorkomt uitval en dus hoge kosten, zoals die van ziekteverzuim, diefstal, vervanging, productieverlies etc. In deze workshop leer je signalen van werknemers te herkennen en krijg je verschillende tools aangeboden om succesvol problemen bespreekbaar te maken en op te lossen.

Workshop Persoonlijk leiderschap

Ontdek dat jouw comfortzone veel groter is dan gedacht. Je doet het goed en als je er achter kunt komen hoe je het nóg beter kunt doen, dan houdt niets je meer tegen.  Het zit ‘m in de combinatie denken en doen, maak die combinatie sterker en je komt gegarandeerd in beweging.

Voor meer informatie over onze bevlogenheid in kennis is onderstaande link de moeite waard.  https://www.totaalcoaching.nl/trainingen.html#bevlogen_door_kennis