Gepubliceerd op 24 september 2018

Joustra Stoelverzorgers geeft stoel en werknemer alle kansen

Dit sociale bedrijf verlengt de levensduur van projectmeubilair en is actief in de Benelux. Iedere hoogwaardige projectstoel wordt zodanig onder handen genomen, dat het meubel weer een tweede leven krijgt.

De stoelverzorgers van Joustra zijn bedreven in het vernieuwen van het gehele zitmeubel. Met gemak worden frame en onderstel hersteld, wieltjes vervangen en de gasvering gerepareerd. Denk daarbij aan een nieuwe coating en de stoel heeft een totaal andere look.

Als nieuw

Vaak wordt er gedacht dat het refurbishen, restylen of upcyclen kostbaarder zijn dan de aanschaf van nieuwe projectstoelen. Dit is niet het geval. Wie het gewend is om voor kwaliteitsstoelen te kiezen, weet ook wat voor prijskaartje daaraan hangt. Joustra Stoelverzorgers maakt stoelen als nieuw voor zo tussen de 50 en 70 procent van dat bedrag. Gemiddeld gaat een stoel in dit segment zo’n 10 jaar mee. Als het meubel terugkomt van Joustra Stoelverzorgers, kun je daar met gemak nog 10 jaar bij optellen.

Social return

Prijs en kwaliteit zijn goede redenen een stoel dat tweede leven te geven. De keuze zuinig om te gaan met producten dat ook. Waarom zou je willen dat iets dat je hebt aangeschaft en zo lang plezier van gehad hebt na een tijdje op de afvalberg terechtkomt? Dat circulaire en sociale denken trekt Joustra Stoelverzorgers overigens tot in ieder detail van het bedrijf door. Zo is er bijvoorbeeld ruimte gecreëerd in het team voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wie voor Joustra kiest, onderneemt maatschappelijk verantwoord en zet in op social return. 

Voor meer informatie, zie: www.joustrastoelverzorgers.nl