Gepubliceerd op 13 mei 2020

Durf weer te ondernemen!

Dwina Winter zet zich vol enthousiasme in voor de public relations en communicatie sinds de start van PIN Voorschot 5 jaar geleden. Alles om de kracht van PIN Voorschot te bewijzen. ‘Durf te ondernemen’, is haar motto. “Focus op wat goed gaat in je onderneming, durf je plannen te financieren en probeer daarvan te profiteren.”

‘Het MKB weer op de been’

Dwina: “Als we de kans krijgen om ergens ons verhaal te mogen doen, dan geeft me dat de grootste kick. Ongelofelijk om te zien dat we met zo’n mooi product al zoveel ondernemers hebben kunnen helpen. Nu ondernemend Nederland weer een beetje begint te ontwaken uit de coronacrisis merken we hoe belangrijk een duidelijk en goede financiering is. Dat maakte de drive om het PIN Voorschot te bewijzen ook groter. De tijd van geen geld durven lenen omdat je niet wilt dat je buurman in de winkelstraat dat te weten komt is voorbij. Bijna iedere ondernemer heeft wat extra geld nodig om weer de oude te worden, dat is geen probleem. Mits de financiering op goede en verantwoorde manier gebeurt”.

“Dat is in mijn ogen het belang van goede PR. Ik wil blijven opboksen tegen taboes en murw geslagen ondernemers. Want ik merk dat veel eigenaren steeds minder durven. De financiering wordt al zo lang afgehouden. Als je enkel hoort: ‘je kan niks lenen’, ‘je mag niks lenen’. Dan gaat het enthousiasme ook weg. Je ideeën gaan weg. We willen er zijn voor de ambitieuze ondernemer die weer durft te ondernemen.”

Durf! 

Dwina’s advies voor ondernemers is duidelijk: “Durf te ondernemen. Focus op wat goed gaat in je onderneming. Hoe kan je daarvan profiteren? Of dit nog meer benutten? Heb je tijdens de ‘lockdown’ bijvoorbeeld gemerkt dat het bezorgen van eten en drinken erg gewaardeerd wordt door je klanten, of wil je snel investeren in een nieuwe collectie nu de winkelstraten zich weer een beetje vullen? Juist met de kleine bedragen die je met het PIN Voorschot kan lenen, kun je veel doen.”

Succesverhalen 

“We krijgen zoveel positieve reacties van ondernemers die we tijdens deze lastige tijd hebben kunnen helpen”, zegt Dwina. “Voor veel ondernemers hing het bestaan letterlijk af van een relatief klein bedrag om bijvoorbeeld de vaste lasten te kunnen betalen of zodat ze hun personeel in dienst konden houden. Normaal gesproken wordt ons PIN Voorschot natuurlijk voor andere doeleinden ingezet, maar ook wij moesten ons aanpassen aan deze bijzondere tijd. Het is een prachtig gevoel dat we ons steentje bij konden dragen, dit blijven wel uiteraard graag doen waar mogelijk”, voegt ze daaraan toe.

PIN voorschot

Kooltjesbuurt 1
1411RZ Naarden-Vesting
Website: www.pinvoorschot.nl
Whatsapp: 06-15632535
Mail: info@emffinance.nl