Gepubliceerd op 24 juni 2020

Durf samen te ondernemen

Dwina Winter zet zich vol enthousiasme in voor de public relations en communicatie sinds de start van PIN Voorschot 5 jaar geleden. Alles om de kracht van PIN Voorschot te bewijzen. ‘Durf te ondernemen en werk samen’, is haar motto. “Focus op wat goed gaat in je onderneming, durf je plannen te financieren en probeer daarvan te profiteren.” Juist nu in deze lastige tijd is het belangrijk om elkaar te helpen waar mogelijk. Leveranciers en afnemers moeten de handen ineen slaan.

‘Het MKB weer op de been’

Dwina: “Als we de kans krijgen om ergens ons verhaal te mogen doen, dan geeft me dat de grootste kick. Ongelofelijk om te zien dat we met zo’n mooi product al zoveel ondernemers hebben kunnen helpen. Nu ondernemend Nederland weer een beetje begint te ontwaken uit de coronacrisis merken we hoe belangrijk een duidelijk en goede financiering is. Dat maakte de drive om het PIN Voorschot te bewijzen ook groter. De tijd van geen geld durven lenen omdat je niet wilt dat je buurman in de winkelstraat dat te weten komt is voorbij. Bijna iedere ondernemer heeft wat extra geld nodig om weer de oude te worden, dat is geen probleem. Mits de financiering op goede en verantwoorde manier gebeurt”.

“Dat is in mijn ogen het belang van goede PR. Ik wil blijven opboksen tegen taboes en murw geslagen ondernemers. Want ik merk dat veel eigenaren steeds minder durven. De financiering wordt al zo lang afgehouden. Als je enkel hoort: ‘je kan niks lenen’, ‘je mag niks lenen’. Dan gaat het enthousiasme ook weg. Je ideeën gaan weg. We willen er zijn voor de ambitieuze ondernemer die weer durft te ondernemen.”

Een groot gedeelte van het van de ondernemers in het MKB heeft het moeilijker dan ooit sinds de uitbraak van de coronacrisis. In de eerste twee maanden van de ‘intelligente lockdown’ kwam er bij sommige zaken nauwlijks of zelfs geen omzet binnen. Nu alles weer zo goed en kwaad als het kan opgestart is, kan er weer aan geld verdienen worden gedacht. Samen investeren in de toekomst is een onderwerp wat enorm leeft onder de ondernemers en leveranciers. Niemand komt hier alleen doorheen.

De horeca is de hoek waar de klappen het hardst zijn gevallen. Als leverancier ben je hierdoor ook geraakt. De horecaondernemer is druk bezig met overleven, dat wil zeggen heropenen van zijn horecazaak, omzet maken, regelgeving en de beleving van gasten. Om als leverancier in welke branche dan ook zeker te kunnen zijn van je geld, is het goed om daar duidelijke afspraken met de afnemer over te maken. Veel bedrijven hebben door deze moeilijke tijd niet genoeg geld in kas, een kortlopende financiering kan dan een goede oplossing zijn voor beide partijen. Bij PIN Voorschot is dit al mogelijk vanaf € 2.000,-

PIN Voorschot maakt gebruik van de slimme techniek van je pinautomaat. Je lost dagelijks stukje bij beetje van je financiering geheel automatisch af via je dagelijkse pinomzet. Je hebt er als ondernemer of leverancier dus geen omkijken naar, en je lost af wat je kan missen.

We kunnen ons voorstellen dat je als leverancier wellicht niet in het bezit bent van een pinautomaat, maar wel interesse hebt in een financiering. Ook dan kunnen we je helpen. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

Samen investeren in de toekomst en zorgen dat iedereen kan blijven ondernemen. Dat is dé manier om door deze lastige tijd heen te komen. Als leverancier wil je daar natuurlijk graag bij helpen, omdat en langdurige relatie met een ondernemer enorm veel waard is. PIN Voorschot draagt graag een steentje bij aan jullie samenwerking.

Durf! 

Dwina’s advies voor ondernemers is duidelijk: “Durf te ondernemen. Focus op wat goed gaat in je onderneming. Hoe kan je daarvan profiteren? Of dit nog meer benutten? Heb je tijdens de ‘lockdown’ bijvoorbeeld gemerkt dat het bezorgen van eten en drinken erg gewaardeerd wordt door je klanten, of wil je snel investeren in een nieuwe collectie nu de winkelstraten zich weer een beetje vullen? Juist met de kleine bedragen die je met het PIN Voorschot kan lenen, kun je veel doen.”

Succesverhalen 

“We krijgen zoveel positieve reacties van ondernemers die we tijdens deze lastige tijd hebben kunnen helpen”, zegt Dwina. “Voor veel ondernemers hing het bestaan letterlijk af van een relatief klein bedrag om bijvoorbeeld de vaste lasten te kunnen betalen of zodat ze hun personeel in dienst konden houden. Normaal gesproken wordt ons PIN Voorschot natuurlijk voor andere doeleinden ingezet, maar ook wij moesten ons aanpassen aan deze bijzondere tijd. Het is een prachtig gevoel dat we ons steentje bij konden dragen, dit blijven wel uiteraard graag doen waar mogelijk”, voegt ze daaraan toe.

PIN voorschot

Kooltjesbuurt 1
1411RZ Naarden-Vesting
Website: www.pinvoorschot.nl
Whatsapp: 06 – 15632535
Mail: info@emffinance.nl