Gepubliceerd op 3 oktober 2018

‘De notaris’ op 
de Beursvloer

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars is altijd al een maatschappelijk betrokken kantoor geweest, daarom zetten wij – Henk en Aletta Laarberg – ons ook in voor de Liemerse Uitdaging. Zo zijn we ‘de notaris’ op de Beursvloer. Hierbij leggen we gemaakte matches vast en controleren we of de mensen en bedrijven alles hebben ingevuld. En of ze weten waarvoor ze verantwoordelijk zijn.

Zelf staan we ook op de Beursvloer. Ons kantoor wil graag laten zien dat we stichtingen en verenigingen – en soms ook individuen – graag zonder kosten helpen met het doen van goede daden. Want stel je voor, je bent met een groep vrienden of gelijkgestemden bij elkaar en jullie willen graag een vereniging oprichten, dan moet je wel goed kijken of je niet zelf met aansprakelijkheden in de problemen komt. Hoe leg je de vergaderingen en afspraken goed vast? Wat komt erbij kijken als je een officiële vereniging bent? Hoe zit het met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Allemaal vragen die wij kunnen beantwoorden. En dat doen we graag.

Sinds kort is Aletta Laarberg bestuurslid van de Liemerse Uitdaging: “Toen ik werd gevraagd, heb ik direct JA gezegd. Dit is echt iets voor mij, betrokken zijn bij een organisatie die wil verbinden. Daar ben ik altijd voor te porren!”

De Liemerse Uitdaging, ook iets voor jou? «

Aletta en Henk Laarberg
Liemerse Uitdaging
E-mail info@liemerseuitdaging.nl
www.liemerseuitdaging.nl